Заглавие: Купувам кантар на Лъки даскала Пет Сеп 23, 2016 1:05 pm
Ако някой има за продаване такъв кантар може да ми предложи.
Последната промяна е направена от satir на Пон Ное 07, 2016 9:12 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Рис Консул
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Чет Сеп 29, 2016 7:25 pm
имам кантар на Памиц , има грунд баланс и всички екстри,нови акумулатори, тест полигон.цената е 600, търпи коментар. 0988881054
satir Легионер
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Чет Сеп 29, 2016 8:12 pm
Благодаря,колега,за информацията,но приликата между Лъки и Памиц е,че и двамата са от Монтана.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Чет Сеп 29, 2016 8:44 pm
Извинете, че се намесвам в разговора, но да не е Лъчо даскала да се прекръстил на Лъки?
satir Легионер
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Чет Сеп 29, 2016 10:50 pm
Когато наричаш някой с умалително име вариантите са много.Ако не се разбира за кой се отнася ще променя името на Лъчо. Когато кажа МЕРЛИНИ,който трябва разбира за какво става въпрос. Приятна вечер.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Пет Сеп 30, 2016 8:50 am
satir написа:
Когато наричаш някой с умалително име вариантите са много.Ако не се разбира за кой се отнася ще променя името на Лъчо. Когато кажа МЕРЛИНИ,който трябва разбира за какво става въпрос. Приятна вечер.
Сетих се успех!
Рис Консул
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Пет Сеп 30, 2016 6:58 pm
Памиц ( бог да го прости ) е от Ружинци, имаше апартамент в Монтана, но повече живееше в Ружинци. Системата за грундиране на кантарите я изкопира от мен (ЗАНАЯТ СЕ КРАДЕ ).Беше ненадминат факир на тема кантари. Кой е този Лъчо ?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Купувам кантар на Лъки даскала Пет Сеп 30, 2016 8:31 pm
Рис написа:
Памиц ( бог да го прости ) е от Ружинци, имаше апартамент в Монтана, но повече живееше в Ружинци. Системата за грундиране на кантарите я изкопира от мен (ЗАНАЯТ СЕ КРАДЕ ).Беше ненадминат факир на тема кантари. Кой е този Лъчо ?
Със сигурност си майстор след срещата с тебе преди година явно е решил да не пуска кантара на XP Deus.
Рис Консул
Заглавие: и двамата знаем-причината е друга Съб Окт 01, 2016 7:37 pm
след срещата с тебе преди година явно е решил да не пуска кантара Smile на XP Deus. пусна нови сонди за самородно злато, софтуерче, пинпойнтерче-това е предостатъчно за тази година , иначе ,,бебето " ( търсачите-клиенти ) ще преяде , и ще заспи , а може и да .Следващата година отново ще привлече вниманието ,този път може би с новия кантар .Най -добрата тактика от американските екшъни -пуцането е горе-долу през 5 минути, таман си задрямал-и
Страшно верен пост си написал защото разбираш нещата. Тази година няколко фирми се изчакват да пуснат нещо в резултат на което чакането ще се прехвърли за 2017 година.