Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 10:09 am
Потемата за локаторите може да се каже само едно - НЕ РАБОТЯТ или поне не работят както на орицата им се ще. А който е убеден в противното моля да посети страницата на линка по-долу. Карл Мореланд от First Texas Products e предложил 25000 щатски долара награда за производител или индивид, който може да докаже, че тия дрънкулки работят. Наградата е обявена от 15 години и повече и до сега никой не я е взел. Четете по-долу;
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 12:08 pm
И аз подкрепям твоето мнение.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 2:16 pm
pechkata написа:
Обърнете внимание на 10/11-та минута под корена нямаше пръст а на 13-та минута със пръст под корена...
Всеки който е вадил истинско гърне моментално ще разбере че клипа е нагласация. Гърне стояло дълго в земята изобщо не изглежда така, а също и не се отделя толкова лесно, както го извадиха от пръстта. Личи си че е закопано наскоро и е престояло най-много няколко месеца
Рис Консул
Заглавие: ,,Благогаря за въпроса, минете към следващият въпрос... " Съб Май 27, 2017 8:16 pm
Вие всичките сте ПРАВИ , вашите мнения са АБСОЛЮТНО ВЕРНИ-всеки едим от вас е абсолютно убеден в своето правило и верно мнение !Те точно това е вашето отношение към света и всичко в него- това е вашето ,,правене " на нещата и събитията , както е обяснено в книгите на Карлос Кастанеда. Който не разбира смисъла на казаното в неговите книги си е негов проблем.Аз също не разбирам всичко от Кастанеда-не съм преминал 13-годишното му чиракуване при Дон Хуан. Бадива ви давам линкове да четете! Четете бре хора, четете и мислете ! Досега, както и очаквах , само лаете неподготвени ! Ще ви го кажа по друг начин- дайте в ръцете на един карък , който на всичкото отгоре е и абсолютен неверник , обаче непоколебимо убеден в правотата си ( като вас например- пишете много убедително ! ) най-добрият детектор на света, изпитан от експерти и търсачи в реални условия , месеци наред.Каръка , разбира се е , и дедо Господ не може да го убеди , че това НАИСТИНА е каймака на технологиите, според каръка детектора е пълен боклук !Какъв мислите, че ще е резултата ? Старите търсачи го знаят от практиката- има хора, които имат НЕОБЯСНИМО ОТ НАУЧНА ГЛЕДНА ТОЧКА висок добив на монети , находки и т.н. ( теорията на вероятностите не е валидна за тях ! ).Не детектора намира , а комбинацията търсач + детектор. Не случайно в инструкциите на Minelab- GPX -4500 може да се прочете следното : ,, вярвайте , че всеки момент ще засечете златен нагет ! " -ВЯРВАЙТЕ ! Те , ако не ми вярвате ( което е АБСОЛЮТНАТА И НЕОПРОВЕРЖИМА истина )- отново прочетете тази тема от самото начало- кво съм написал , кво ми е отговорено... Те точно затова България е ТОЧНО ТОВА , КОЕТО е ...Я СЕГА , УМНИЦИ , погледнете ситуацията в руските форуми- хората си помагат един-другиму, няма го това тотално оплюване и отричане на другият !Вижте и в другите форуми- къде може да се види нещо подобно на българските форуми ?-НИКЪДЕ ! Клипове измамни по интернет-с лопата да ги ринеш...Но ИСТИНАТА е някъде там-между измеренията...( има много мате Сега е 21 век.Вместо човечеството да става по-духовно извисено- ставаме все по-тъпи и убедени в правотата си НЕВЕРНИЦИ! Вие , със своите постове отричате и Светото писание... Ваша си работа... И докато имате ТЕ ТОЧНО ТАКОВА отношение към света , дотогава България ще е Те ТОЧНО ТОВА ,което е - Какво прави цял свят по отношение на нас ?-
Рис Консул
Заглавие: недовършено изречение Съб Май 27, 2017 8:27 pm
има много математически модели на многомерни светове. Научните експерименти доказват , че живеем в те тчно такъв свят.Всеки живее в свой собствен свят ...В многомерните математически модели ВСИЧКО, АМА АБСОЛЮТНО ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО ! Е , ама вие плюете на това и сте абсолютно ПРАВИ ! Ми да- прави сте !
Рис Консул
Заглавие: Анонимно Съб Май 27, 2017 8:30 pm
АНОНИМНО се обаждам- Сенека май го е казал- ,, аз знам, че нищо не знам , ама вие и това не знаете ! "
doncholito Новобранец
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 8:54 pm
RelicHuntingVT написа:
Ей това е машина ...стреля гърнетата
https://www.youtube.com/watch?v=5FyItsm29o8
Стреля, ама по балъци. Аз също познавам хора, които си купиха подобни ветропоказатели и изкопаха много дълбоки дупки... А да се появи нещо, ама не се появява.
OMD Detectors Консул
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Съб Май 27, 2017 10:04 pm
Още две мнения на Carl Moreland , всеки да прецени какво представляват така наречените локатори...... http://www.geotech1.com/cgi-bin/pages/common/index.pl?page=lrl&file=reports/vr800/index.dat
А съвета ми към механичните часовници в дигиталната ни ера е да прочетат повече тех.литература а не научна фантастика.
snaiperista Легионер
Заглавие: Re: Продавам омнитрон и уред за търсене на кухини Нед Май 28, 2017 8:05 am
С тези локатори най добрия вариант е да се направи един хубав и качествен тест за здравина по главата на производителя-измамник .
Рис Консул
Заглавие: Когато фактите говорят , и боговете ( като снайпериста например ), мълчат Пет Юни 02, 2017 6:54 pm
С тези локатори най добрия вариант е да се направи един хубав и качествен тест за здравина по главата на производителя-измамник . Вчера излизам с омнитрон , произведен миналата година ( което значи, че всичко по тази бройка съм забравил завинаги- аз много бързо забравям ) .Слагам батерията в усилвателя , свързан с багетите. Обаче забелязвам , че тогава съм пропуснал да сложа надпис ,, вкючено-изключено , съответно ON- OFF " на ключето , което включва батерията към въпросния усилвател ...Почвам да обикалям излъчвателя , както е по канон...При едното положение на ключето имам реакция на багетите, а при другото положение-нямам... Тогава ЗДРАВО надрасках кутията на усилвателя срещу работещата позиция на ключето !Прибирам се дома , меря с мултицета- измерването показа ,че когато се е подавал ток към усилвателя , ТЕ ТОЧНО ТОГАВА ТЕ ! -СЪМ ИМАЛ РЕАКЦИЯ !