С новия софтуер dst металотърсачът е по-спокоен, защото са предвидили различни филтри които да са съобразени с въздушните смущения в Европа имайки в предвид честотите на разпространение на различни сигнали. От там металотърсачите с DST имат способността да работят на по-голяма чувствителност и по-голям звуков праг, което пък обяснява по-голямата им дълбочина и стабилност.
Sent from Topic'it App
skot Новобранец
Заглавие: Fisher F75 Black Dst Пон Окт 30, 2017 8:11 am
Здравей аз продавам ф75 лтд закупен е миналата година от империо магазина.Много малко е работено с него максимум 10 излизания неразличим е от нов. с Него има сеф 30х38 протектори за батерийте и дисплея както и малката сонда .
Здравей аз продавам ф75 лтд закупен е миналата година от империо магазина.Много малко е работено с него максимум 10 излизания неразличим е от нов. с Него има сеф 30х38 протектори за батерийте и дисплея както и малката сонда .
Един колега проявява интерес към обявата ти за продажба на Фишер F75 limited Звънни му по телефона +359898507045
Един колега проявява интерес към обявата ти за продажба на Фишер F75 limited Звънни му по телефона +359898507045[/quote може ли на апарат със стария софтоуер да се инсталира по.новата версия?
Един колега проявява интерес към обявата ти за продажба на Фишер F75 limited Звънни му по телефона +359898507045[/quote може ли на апарат със стария софтоуер да се инсталира по.новата версия?
Практически може, но е безмислено скъпо. Трябва да се праща до САЩ