Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пон Сеп 08, 2008 3:40 pm
TDI тва сигурно е голфа на импулсните апарати (дано ми разберете иронията)
imperio Цезар
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пон Сеп 08, 2008 7:06 pm
Както е импулсен, ако и дискриминацията му е като другите модели на White's това ще е апарат убиец.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пон Сеп 08, 2008 8:28 pm
ами ако този импулсен е като тм серията
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пон Сеп 08, 2008 10:22 pm
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Вто Сеп 09, 2008 12:42 pm
Даже в Келико го няма още.Някой пробвал ли е Sierra Madre на Уайтс?Винаги ми е било интересно що за апарат е.
Гост Гост
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пет Яну 22, 2010 9:49 pm
този апарат може и да е много добър поне аз така мисля но тук съм 90% сигурен че никои не може да даде компетентно мнение защото е почти непознат за българските търсачи понеже от този клас апарати при нас се наложиха апаратите GPX на minelab но още никои не е поставял двата апарата един до друг и е много възможно TDI-то да е по сериозен апарати от GPX 4500 моля ако някои пише мнение в полза на гпто да е ползвал и тествал двата апарата и да каже за какво точно става въпрос
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пет Яну 22, 2010 10:37 pm
Доколкото знам е спрян от производство вие сами си отговорете защо.Ще си позволя да цитирам мнението на колега от форума който го има без да споменавам кой е защото този негов отговор го получих на лични и не е етично от моя страна да давам публичност конкретизирайки за кой точно става дума.
Дискриминация като такава няма. Няма копче за дискриминация. Като му свикнеш на звуците може да познаваш 70-80% от железата. Остават най-тънките железца като ламаринки (шлака) и пирони забити вертикално, които ги дава като монети. Хубавото е, че за него всеки може да си направи много лесно антена. Аз направимер съм си направил 45см х 45см пита, която хваща големи предмети на по-голяма дълбочина от стандартната пита, а на много малки предмети въобще не реагира. И с тази пита мисля, че шанса да се хване гърне доста се увеличава. Машината е идеална за плажа. С нея това лято имам няколко извадени златни пръстена. За антични неща ако не орудено, по-добре да се ходи с ИБ монетар.
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пет Яну 22, 2010 10:45 pm
Вчера между другото гледах на живо Garrett Infinium може във водата да е много добър но в земя не ме впечатли особенно нито като дълбочина нито като дискриминация ако въобще може да се каже че има такава въпреки че е пулсиндуктивен абе с една дума Garrett.
Гост Гост
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пет Яну 22, 2010 10:53 pm
stater ще ти кажа много просто garet infinium ls е толкова добър на сушата колкото апарата с който работиш като го вкараш на поне 1.5 м. дълбочина все пак почети кои апарат за какви условия е правен
comander Цезар
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Пет Яну 22, 2010 11:42 pm
колега Статер знам кои ти е писал за ТДИто и е абсолютно прав за всичко на 100 процента .
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Нед Яну 24, 2010 4:06 pm
Става дума за моето TDI. По западните форуми пишат, че е по-плитък от Minelab GPX и малко по-дълбок от Гарет Инфиниум. Работи с всички пити за Minelab SD/GP/GPX, освен това е много лесно сам да си направиш пита. Имам и GM3+ и Minelab Explorer SE. TDI-то ги бие и двата по дълбочнина. На плажа дава сигнали буквално на всяка крачка, докато Minelab Explorer SE се обажда от време на време. Както писах на колегата stater, познавам 70-80% от железата с него, но наскро си купих хубав пинпоинтер и съм решил да излизам само с TDI-то и да копая всички сигнали. С пинпоинтера няма да отнема толкова много време. Не съм чул да е спрян от производство. Детектора не е за всеки, особено за начинаещи.
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Сря Сеп 16, 2015 7:44 pm
TDI е един универсален детеkтор, които не е за подценяване и дори се смята за най-добрия плажен детеkтор от много търсачи. Както и някой други kolegi аз също търся начин да го направя водустоичив поне до 3 метра под водата.... Вижте този тест:
adminn Admin
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Сря Сеп 16, 2015 8:35 pm
Когато чуя че нещо е подводно направо съм сигурен, че ще пусне вода. Един път съм патил и не искам да си спомням пожелавам ти успех в това начинание но знай че водата е коварна и наказва тежко всяка грешка
http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/?df=14
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Aurelius Цезар
Заглавие: Re: Нов импулсен монетар на White's Сря Сеп 16, 2015 9:39 pm
Напълно съм съгласен с тебе! Ще съм щастлив да постигна поне да е водоустоичив при потапяне до 1м. под водата. Има някой много интелигентни решения за това. Иначе един подводен детеkтор, какъвто е моят Minelab Excalibur II, ако се поддържа добре НЕ ПРОПУСКА ВОДА дори потопен до пределната дълбочина на водустоичивост-60м.,а когато се ползва в плитката зона "до кръста" си е вечен... Бъди здрав и желая успехи във всичко!