Абе амм ти що не бачкяш с маската а ми с тежона, а хем е тежка почвата по чешко кажи тук във форума да знаята всички.Кажи и що ще взимаш сибола и лобо пак -на тесоро не маска?!?!Щото аз бях на учредяването на така наречената федерация!!!!!!!Щото става въпрос за лансиране на бг машини и по конкретно няколко марки!!!!!Амм вземи си лобо маск!!!Хайде с прехвалените маски що се продават по скъпо от тежон а се отървават после със зор за по 400лв не знам!!!БЪДЕТЕ МАЛКО ПО КОРЕКТНИ С ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!!!
трябва да съм бахти тапира, да сена да вярвам на някви дет са на пичка си маина.кат ги гледам на клипчетата един не е търсач ръцете им като на че.....джии.и се с едни лопатки за сладолед ходят.
хехех така е тука е хоби спорт не е комерсиално търсене ако излезе нещо с археологична стойност задължително се дава в музея а колкото до тестовете са самата истина дали изнася на някого е друга работа тестовете са предимно с цели които са около сантиметър и предимно се търсят дребни неща затова са и с такива лопатки масово ходят с кирки заради камъните , това няма нищо общо с балгрските терени всички обекти са каменисти няма шанс да се копае като в БГ а и никой не рови така отделно и всяка дупка се закопава задължително .
Абе амм ти що не бачкяш с маската а ми с тежона, а хем е тежка почвата по чешко кажи тук във форума да знаята всички.Кажи и що ще взимаш сибола и лобо пак -на тесоро не маска?!?!Щото аз бях на учредяването на така наречената федерация!!!!!!!Щото става въпрос за лансиране на бг машини и по конкретно няколко марки!!!!!Амм вземи си лобо маск!!!Хайде с прехвалените маски що се продават по скъпо от тежон а се отървават после със зор за по 400лв не знам!!!БЪДЕТЕ МАЛКО ПО КОРЕКТНИ С ПОТРЕБИТЕЛИТЕ!!!
пролетта правих тестове за събеси сега с тия тестове нещата се повтарят само че друг ги е правил , ето линка къде сам писал , нема да се спамя и да пиша отново .
30-40 процента по добър от оригинала това е чудо на чудесата.а като сте го усилили така дали като стъпи на земя не става по плитък .
предвид оригинално имах предвид както си го взех концентрична антена бес слушалки , tea проценти сам ги дал за работа със слушалки ДД антената и леките вмешателства не виждам нищо фантастично . зарових си цели с които си го пробвах нов и проверих след това това са тия проценти .
съгласен сам и ас имам други машини но излизам с tejona
това е писано пролета това сам имал предвид , форума се чете и от търсачи а не искам да се подвеждат , ами ас сега сам се навил за тесоро ЛОБО поработих малко с тестов и ми хареса много за тежки почви , днеска на 5-10 метра сам настройвал земя на тейона и ми дава дълбоки сигнали които са най вероятно камъните на место където се балансира към земята е добре .
това най вероятно е заради усилването на апарата.един приятел си поръча усилена гъдулка и я насукваше на макс аз му я настройвам и докато се обърна той пак я надул и като изкара 4 камъка доди на мойта.а лобото и на мен ми дразни окото
днеска на 5-10 метра сам настройвал земя на тейона и ми дава дълбоки сигнали които са най вероятно камъните на место където се балансира към земята е добре .
Тежона е за леки почви. Само виж на каква честота работи и ще си отговориш защо е така.