Заглавие: Re: сузукито е най Пет Авг 31, 2012 11:19 am
кирката написа:
ти остави др бряг ако те хване да не вземе да те опне
Точно това имам впредвид, като казвам че ще отида на другия бряг...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 2:32 pm
Да обновя малко темата! За мен най подходящ за тази цел е мотор. Много по проходим от всеки един джип , по икономичен и лесен за поддръжка. Аз лично имам един Иж планета 2 от първите със късите скорости и с малко преработка по окачване двигател и гуми , си го направих идеален за тази цел.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 2:38 pm
zaki83 написа:
Да обновя малко темата! За мен най подходящ за тази цел е мотор. Много по проходим от всеки един джип , по икономичен и лесен за поддръжка. Аз лично имам един Иж планета 2 от първите със късите скорости и с малко преработка по окачване двигател и гуми , си го направих идеален за тази цел.
Тъй-тъй, ама в жипката може да качиш доста багаж, пък и като рече да завали има къде да се скриеш.
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 3:10 pm
jordan_nenov написа:
zaki83 написа:
Тъй-тъй, ама в жипката може да качиш доста багаж, пък и като рече да завали има къде да се скриеш.
Така е разбира се! И двата превоза си имат предимства и недостатъци.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 3:22 pm
-От вече месец са сдобих със Субару Вивио 4WD направо ма кефи яката а най вече това че с една каска бензин съм на 100км. разстояние.........................
micronta 3001 Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 4:11 pm
и ас сам на мнението на колегата zaki83 за мотора ас имам 1 симсон с 50 и симсон ендуро и навсякъде хода с тях нямат чупене най много да спукам гума иначе са екстра па и икономични закачам 1 малко ремарке 100см на 80см с 2 гуми и пътувам
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 4:22 pm
В подкрепа на моторите, ще кажа, че ако дойдат онези с бурканите на покривите, с моторя има да ме гони през гората... Предлагам да се спрем на вариант АТВ - ни мотор, ни кола. Компромис.
micronta 3001 Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 4:28 pm
колега jordan_nenov мене вече ме гониха с 1 лада нива докато изпробвах гъдулката ама при дъбова та гора се отказаха лада нива още не може да минава през дърветата като енело като са гъсти
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 5:53 pm
jordan_nenov написа:
В подкрепа на моторите, ще кажа, че ако дойдат онези с бурканите на покривите, с моторя има да ме гони през гората... Предлагам да се спрем на вариант АТВ - ни мотор, ни кола. Компромис.
а тъи.аз съм с това http://atv-bg.net/revuta/TRX700XX/1.jpg и това http://www.defender2.net/gallery/albums/userpics/10152/normal_Range%20Rover%20Classic.jpg
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: сузукито е най Чет Апр 04, 2013 9:20 pm
топи написа:
jordan_nenov написа:
а тъи.аз съм с това http://atv-bg.net/revuta/TRX700XX/1.jpg и това http://www.defender2.net/gallery/albums/userpics/10152/normal_Range%20Rover%20Classic.jpg
Евала ТОПИ ! Това са машините за всички хобита свързани с природата, гората, язовира, реката и на комшията жената !!! Със здраве да си ги караш и никога да нете гони мечката и ония със сирените и бурканите. Щото те се изхитриха и вече не те гонят а те чакат... Късмет !
tepes Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Пет Апр 05, 2013 1:11 am
Аз си мечтая, за едно такова унимог
Някой има ли информация къде мога да намеря?
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Пет Апр 05, 2013 1:43 am
Аз карам рено 9 но се обзалагам,кола за кола със всеки,че от където мине джип без двоино и аз ще мина.Естествено да е с нормално окачване а не е с офроуд или с шнорхел(за хората които не знаят това е филтъра за въздух изкаран на високо).Ако не ми вярвате питайте хората от бреслал болкан 2012 г.
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Пет Апр 05, 2013 7:37 am
tepes написа:
Аз си мечтая, за едно такова унимог
Някой има ли информация къде мога да намеря?
и аз съм му хвърлил око отдавна но само цената ме спира http://suchen.mobile.de/lkw-inserat/mercedes-benz-unimog-u400-winterdienst-reutlingen/173714869.html?lang=en&pageNumber=4&__lp=4&scopeId=TO75&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=17200&makeModelVariant1.modelDescription=unimog&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=TruckOver7500&segment=Truck&negativeFeatures=EXPORT&grossPrice=false .иначе по старите модели са на приемливи цени http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi
handjata Консул
Заглавие: Re: сузукито е най Пет Апр 05, 2013 11:14 pm
evlogi84 написа:
Аз карам рено 9 но се обзалагам,кола за кола със всеки,че от където мине джип без двоино и аз ще мина.Естествено да е с нормално окачване а не е с офроуд или с шнорхел(за хората които не знаят това е филтъра за въздух изкаран на високо).Ако не ми вярвате питайте хората от бреслал болкан 2012 г.
маи,маи си спал отвит колега,и като си се събудил двата пръста са ти били в контакта,и чаршафа в г.за
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 12:25 am
Ако си във варненски окръг мога да ти направя демонстрация.Ако ли не здраве да е.
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 8:51 am
handjata написа:
evlogi84 написа:
маи,маи си спал отвит колега,и като си се събудил двата пръста са ти били в контакта,и чаршафа в г.за
и аз се чудех каква ли е причината да я напише тая глупост пък то виж ква била
tepes Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 10:40 am
Той човека е казал, "джип без двойно", вероятно има в предвид "паркетник" и сигурно е прав -------------------- Точно такова старо унимог търся, това на снимката по-горе е за абитуренти , такова лъскаво, ще ми е жал да го опъна по деретата в Родопите
Последната промяна е направена от tepes на Съб Апр 06, 2013 11:18 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
топи Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 11:10 am
tepes написа:
Той човека е казал, "джип без двойно", вероятно има в предвид "паркетник" и сигурно е прав -------------------- Точно такова старо унимог търся, това на снимката по-горе е за абитуренти , такова лъскаво, ще ми е жал да го опъна по деретата в Родопите
и паркетник да е пак ще го бие по клиренс
п.с-пуснах ти унимог на мобилето но сега ми дава мотори на линка.ако не си ги видял избери -мерцедес модел-унимог и избираи .това където си го пуснал е с доработено окачване и малко скъпо ще доиде
zaki83 Преторий
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 11:45 am
топи написа:
tepes написа:
п.с-пуснах ти унимог на мобилето но сега ми дава мотори на линка.ако не си ги видял избери -мерцедес модел-унимог и избираи .това където си го пуснал е с доработено окачване и малко скъпо ще доиде
То го ударихме малко на мечти Хаиде и аз да добавя нещо- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452284514800006&set=t.100002414405425&type=3&theater това е на един селски.
tepes Цезар
Заглавие: Re: сузукито е най Съб Апр 06, 2013 11:52 am
То го ударихме малко на мечти Хаиде и аз да добавя нещо- https://www.facebook.com/photo.php?fbid=452284514800006&set=t.100002414405425&type=3&theater това е на един селски.
не ти се отваря линка.аз пък се подмокрям вечер за еи това http://encarsglobe.com/data_images/gallery/01/gaz-tigr-233014/gaz-tigr-233014-01.jpg
Мисля че надценявата УНИМОГА.Виждал съм го как закъсва това чудо на Мерцедес. Също и не трудно се претърлкува по байра,по добре е джипа,повярвайте ми .