Заглавие: Интересен търг на пръстен Вто Яну 19, 2010 11:34 am
Много интересен търг на наш колега от софия как ли ще сфърши. http://cgi.ebay.co.uk/Roman-Bronze-Style-Ring-Red-Gem-Engraved-Eagle_W0QQitemZ250563415246QQcmdZViewItemQQptZUK_Antiquities?hash=item3a56be4cce
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Познавам човек,който е задръстил Ибей с монети.Всичките са читави,без фалшификати.Намаляха фалшификатите в Ибей,защото и в Англия вече цените са убийствено занижени и просто няма смисъл да се занимават с фалшификати.
Самоче тука продавача дава вариянт за връщане на стокато до 14 дни, такаче надали говорим за ментета. Аиде да видим са като толко ного ни следат форума дали, ще земат некви мерки срещу такива хора.
Уверявам ви че не само ние следим търговете в и-бея. Арести е имало. Преди време едни момчета даже по телевизията ги даваха за изпочупени бронзови фибули които бяха пращали в опаковки от CD-та. Друг е въпроса че от ГДБОП са наясно че не това е голямата далавера и много не си дават зор да гонят всеки един кокошкар дето продава по търговете. Само от време на време "изгърмят" някой така да се каже профилактично за да стане ясно кой ръководи парада.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Еми това вече е работа на полицията и на Федерацията. Щото все казвам че много хора дето се пишат търсачи са си чисти иманярчета и дилърчета дето ги интересува само алъш-вериша.
Това е така. Но и закона не е в наш интерес ако има как, тези неща да се дават в музей не безвъзмездно, и не под страх че като ги дадеш след 1 семица ще ти направат обиск на къщата, можеше и да не се изнасят зад граница.
И това ще стане ( за търгуването на дребите неща). Но ще стане постепенно. В момента са належащи чисто организационни дела както и урегулирането на въпроса за притежанието и използването на металдетекторите. А също и внимателното разрастване на членската маса на федерацията. Щото току виж се оказало че същия този юнак дето търгува в И-бея на 23-ти ще цъфне в Ловече и ще стане пълноправен член. Точно това имам предвид като казвам че призиви от рода "всичко кьораво и сакато с металотърсач на 23-ти в Ловеч" такъв автогол може да ни забият че да върнат авторитета на Федерацията в първи клас.
И това ще стане ( за търгуването на дребите неща). Но ще стане постепенно. В момента са належащи чисто организационни дела както и урегулирането на въпроса за притежанието и използването на металдетекторите. А също и внимателното разрастване на членската маса на федерацията. Щото току виж се оказало че същия този юнак дето търгува в И-бея на 23-ти ще цъфне в Ловече и ще стане пълноправен член. Точно това имам предвид като казвам че призиви от рода "всичко кьораво и сакато с металотърсач на 23-ти в Ловеч" такъв автогол може да ни забият че да върнат авторитета на Федерацията в първи клас.
Много си прав. Но на 23-ти в Ловеч май всички ще получат членски карти и то на пълно доверие от страна на Федерацията. Много е важно да не се уронва престижа на Федерацията в бъдеще.
Аз също искам когато изляза да търся метали и случайно засека античен предмет да работя с музея.
Ако наистина си търсач има начин да работиш с местния музей.Прави като Императора и батьо си Vezir,ДАРЯВАЙ на музея.Ще получиш грамоти,благодарствени писма и вярвай ми много е готино да даряваш.Знам какво ще ме питаш,веднага ти отговарям:Като ходиш за риба някой плаща ли ти горивото?
Аз също искам когато изляза да търся метали и случайно засека античен предмет да работя с музея.
Ако наистина си търсач има начин да работиш с местния музей.Прави като Императора и батьо си Vezir,ДАРЯВАЙ на музея.Ще получиш грамоти,благодарствени писма и вярвай ми много е готино да даряваш.Знам какво ще ме питаш,веднага ти отговарям:Като ходиш за риба някой плаща ли ти горивото?
E как става това даряване като е забранено да търсиш?
Еми на учреждяването федерацията не присъствахамного търсачи - струва ми се че и на О.С. ще присъстват търсачи в кавички.....
Никой досега не ме е връщал,нито са задавали ,,неудобни"въпроси.
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Интересен търг на пръстен Сря Яну 20, 2010 10:08 am
vezir написа:
comander написа:
vezir написа:
Aemilivs написа:
Никой досега не ме е връщал,нито са задавали ,,неудобни"въпроси.
И при мен така.Питат само за местонамирането на артефакта...
Познавам човек,който е задръстил Ибей с монети.Всичките са читави,без фалшификати.Намаляха фалшификатите в Ибей,защото и в Англия вече цените са убийствено занижени и просто няма смисъл да се занимават с фалшификати.
хаха и дядя Ланц в ибея http://shop.ebay.de/numismatiklanz/m.html?_nkw=&_armrs=1&_from=&_ipg=100