Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Вто Фев 23, 2010 9:28 pm
virus2009 написа:
cicero получили лопатата вече и какво ти е мнението за нея ? че и аз да поръчам една за мен ако става
само един път е ползвах и то на меко изглежда стабина правена е в мексико а там саповете са си редовно в употреба дано да се случи сполучлива
Magikman Консул
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Вто Фев 23, 2010 9:30 pm
Най добри са руските лопати.Стомана им е жилава,не се чупи лесно,не се изкривява.Тънки и остри.С къс сап,който влиза в мешката-перфектната лопата.
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Вто Фев 23, 2010 10:17 pm
Качи снимки или дай сайт да видем за кво точно става вапрос
Magikman Консул
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Вто Фев 23, 2010 11:58 pm
Не съм в България,иначе бих качил снимки.Казваха ми,че такива руски лопати се продават във Варна.Боядисани са в синьо.
boby_24 Легионер
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 12:03 am
Мойта е от неръждажейка купих я от магазин Гардена за 40 лв. Наистина е много здрава
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 12:13 am
От стария руски материал трудно може да се намерат,освен по гаражите и мазетата на село.Наистина са номер едно.
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 12:43 am
н
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:44 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 12:53 am
Хаха,не.Къде я е хванал не е ли заминала в мамата като е седяла?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 12:58 am
[н
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:44 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
laki Консул
Заглавие: по темата за екипировката Сря Фев 24, 2010 12:39 pm
Значи,в железариите продават едни руски лопатки,средно големи,тьнки и много добре заострени.Имат някакьв щемпел на тях,много сьм доволен и сруват 5-6лв.Цената на един сап в железарията е 1-2лв и с леко скьсяване и с малко дообработка -става чуден.За 100лв познаите колко инвентар човек ще си вземе.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 5:12 pm
Саповете много криви ги правят вече ...
vaskonti Преторий
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 7:28 pm
cicero а колко пари ти излезе с доставката. и да си я ползваш дълги години и повече да вади
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Сря Фев 24, 2010 9:41 pm
1.5 паунда ми зе тази фирма http://empresa.forumi-bg.com/vf9.html виж къде имат офиси и как и къде може да си е получиш всичо е обяснено много ясно
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пет Фев 26, 2010 11:56 pm
Ето Руските колеги търсят и във Испания.Вижте и със какъв инструмент копае.
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Съб Фев 27, 2010 12:31 am
[.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
топи Цезар
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 8:42 am
колеги ето ви два магазина където има интересни неща за нашето хоби.ако ви интересува качеството на някои продукти-ножове,брадви-питаите http://www.stayaliveshop.com/index.php http://www.armyshop.dir.bg/_wm/diary/?df=46&dflid=3
apti Легионер
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 11:45 am
[/quote]Вижте кви боклуци продават за свет пари. https://2img.net/r/ihimizer/img72/9979/lopata.jpg[/quote]Не съм съгласен с теб колега. Испанската марка БЕЛЛОТА е световно известна...
don Про-Консул
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 3:21 pm
В повечето случай ползвам тесла-стара :от доброто старо време:,ако терена на който ще търся е каменист-войнишка кирчица
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 3:47 pm
Зависи според сезона пролет есен права РУСКА лопата много е здрава но малко тежичка.А лятото кирка военна доизпипана от един ромски ковач много е добър.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 6:07 pm
Плюс днес..за два дни чупя 2 пъти лопати
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 6:28 pm
Aemilivs написа:
Плюс днес..за два дни чупя 2 пъти лопати
колега ако ти се играе с шлайфа и електрожена да ти покажа моята вчера в какви камъни блъсках и нищо и няма . за чим е номер едно . наи добрата лопата която съм имал ..... утре ще я цъкна с тела и ще кача някои друга снимка )))
www Консул
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 8:56 pm
yaponec,то там агрегат с хилти трябва да ползваш бе човек,баси почвата по колко сигнала успяват да копнат тез агенти...
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Пон Мар 01, 2010 9:52 pm
,
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 7:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала? Нед Мар 14, 2010 1:50 pm
Хубави и евтини инстроменти http://www.botanika.bg/products.php?page=1&cid=9s4 Аз от поне 5год копая с такава права закалена и мислих че вече ги няма но ги намерих.
leo 1 Преторий
Заглавие: кой какъв инстумент исползва за изваждането на метала Нед Мар 14, 2010 2:38 pm
аз ползвам от военните малка кирка и права лопата руски подбиване няма и са сигорно от немски каски за информация имаги в магазините на бившите военни кечове в окръжните градове
Кой какъв инструмент исползва за изваждането на метала?