натопена работа спират те уж за рутинна проверка и ти правят тараш на колата и как ще ги открият съвсем случаино , колеги така си мисля че ни очаква такава съдба за в бъдеще или кои как го набележат
натопена работа спират те уж за рутинна проверка и ти правят тараш на колата и как ще ги открият съвсем случаино , колеги така си мисля че ни очаква такава съдба за в бъдеще или кои как го набележат
пък и да се неначудиш на тези смешници журналисти на снимката над 50 монети куп фибули стрили и др.за какви накити пишат , тея обесват човека още в движение , а той си ги е намерил на нивата, същия ден .та човека дори апарат не е имал , поне не споменават.
Заглавие: Re: Намериха антики в автомобил Сря Апр 28, 2010 1:28 am
Къде видяха културно истурическата ценност във тези буклуци дето са ги снимали? Тая или тоя дето са я писали тази статия да доиде да ми спретне една свирка с извинение а аз ще ги светна кое е с културно истурическа стойност. А ако спретат и на колегите направо ще са факири във разбирането и определянето на тези предмети от тъй голямо значение,кой е ценен и кой не. Бе само в България ли журналистите са такива миндили и цървули та все едно са в първи клас и неразбират кое е наистина ценно,та си пишат глупости със съдействието на някой тъп полицай от техния МВР прес център? Иначе се мислят за много умни,ама като имат такива тъпи проблясъци как да ги оприличим?