Заглавие: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 1:43 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 2:02 pm
бре.то страшна работа.
adminn Admin
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 4:34 pm
Е поне сондата работи
http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/?df=14
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
hercones Легионер
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 6:27 pm
... що тъй ма съмнява таз работа мене ... сбора беше преди месец и кусур пък чак сега го пуснахте "теста" ...да не би защото блистол пусна нов модел ...не че ми пука за нечии апарати ама сякаш не са убави тез работи...
imperio Цезар
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 6:39 pm
На Блистюла машинката видимо има повреда. По ми е интересно друго - как сондата заспа на Ванката с енигмата. То бива копи-пейст ама чак пък толкова...Краси има основание да скача. Тука не става дума за липса на патенти и т.н. , става дума за МОРАЛ.
Едит: ако гаражен майстор прави по една копирана машинка на месец за единия кеф бива, но за фирма с претенции която вече ги шитка по чужбина това е недопустимо.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 6:44 pm
Много жалко за клиентите, които остават излъгани от такива "производители" и "търговци". Затова са форумите да се споделят всички отрицателни и положителни впечатления от апаратите си.
Гост Гост
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 6:56 pm
Това се случва май май само на производители, които не си плащат за реклама.Нищо лично към тази марка апарати.Ако това беше някой друг апарат "платен" щеше темата да се обяви като антиреклама и да изчезне.
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 7:02 pm
абе колега, ти що не си купиш тая бангия па да те видя, ти знаеш ли какво ще стане ако си дадеш парите и 4 месеца апарата го връщаш и го получаваш. от първомай имам приятел по същата схема изгоря. ти що си с голдън маск? вземи си това - изкараи едно лято и сондата да капне и ще те питам - брей прост народ
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 7:56 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:19 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 8:39 pm
yaponetsa написа:
hercones написа:
... що тъй ма съмнява таз работа мене ... сбора беше преди месец и кусур пък чак сега го пуснахте "теста" ...да не би защото блистол пусна нов модел ...не че ми пука за нечии апарати ама сякаш не са убави тез работи...
Щото колега клипа небеше мой.Човека който го снима ми обеща при първа възможност да ми го прати,но ме предупреди че си има други ангажименти и няма да е скоро.Днеска ми го даде - днеска съм го качил
stohio написа:
Това се случва май май само на производители, които не си плащат за реклама.Нищо лично към тази марка апарати.Ако това беше някой друг апарат "платен" щеше темата да се обяви като антиреклама и да изчезне.
Аз незнам Краси да си плаща тука,още по малко ми плаща на мен за да правя реклама или антиреклама.Нечу ли човека колко пъти си е пращал машинката за ремонт.Той направи представлението с блистула като донесе машинката и ни обясни историята и. поздрави и на 2мата
японец данеса та вкарали в филм те подготвили са ви сценка не 4е заштитавам блистол но някои ще потварди ли опита
Гост Гост
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 8:58 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:30 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:17 pm
PHOENIX написа:
ivan113 написа:
японец данеса та вкарали в филм те подготвили са ви сценка не 4е заштитавам блистол но някои ще потварди ли опита
самите рекламни клипчета на тия машинки го потвърждават опита , не си ли ги гледал незнам къде останаха може и да са изтрити вече. но на един клип машинката си жужеше като муха без едно крило.. и ловеше 10ст. на 33 см.. най-интересното че и монета не бе небходима за да я лови .. просто китайските минйори са копали повечко май и им се ловяха каските ..
/някой ако си спомня де бяха тия клипове да даде линк
Колега недеи да подценяваш детектора ето го как ги лови на 35см.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:21 pm
yaponetsa написа:
БЕЗ КОМЕНТАР!!!
Големите разбирачи погнаха апаратчето и му се чудиха какво прави - еми много просто "връзка със космоса"...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:29 pm
pavlinbass написа:
PHOENIX написа:
ivan113 написа:
самите рекламни клипчета на тия машинки го потвърждават опита , не си ли ги гледал незнам къде останаха може и да са изтрити вече. но на един клип машинката си жужеше като муха без едно крило.. и ловеше 10ст. на 33 см.. най-интересното че и монета не бе небходима за да я лови .. просто китайските минйори са копали повечко май и им се ловяха каските ..
/някой ако си спомня де бяха тия клипове да даде линк
Тези линии за мярка са до 30см. а не до 50см. - определете мащаба спрямо дупката-на ширина...
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:32 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:34 pm
като гледам който има голден маск ще скача на блистол
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:36 pm
pavlinbass написа:
Плюс още 5-8см растояние на сондата над земята отива някъде на към 40-43 см !
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:38 pm
То маи и на 50см. ще ги хване!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:39 pm
van_helsing написа:
като гледам който има голден маск ще скача на блистол
Oт NRG 300 наесен ще гледам да събера някой лев и да се ъпгрейтвам към Блистол, освен ако от Микрон не направят някое ново подобрение и да ида на NRG 400
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:41 pm
yaponetsa написа:
ivan113 написа:
Абе човек там беха собственика на машината и жена му,Владо ,Влентин - уейва,Войнов,киро,славито,aemilius, от мдетекторс 2ма души и още 5-6човека.Аз дойдох накрая,както виждаш моята машина се появява накрая на клипчето.Повечето които беха на събора ше потвърдят.А тоя човек с блистула кат доде на сабора първата му работа беше да пита дали е дошъл мерчев.
явно е питал за малката пишка за да го треска, щото е мнооого доволен от апарата и се чуди що да прай от такова задоволство, че си е дал парите и е получил боклук. спрете да гледате клипове с машини, които никога не се правят, а само за клипа. малкия ги прави в едни соби в едни зивници и апарат с апарат не си приличат. това на клиповете не е това което си получил. не мога да повярвам колко балъци има като вас още. обясни му на тоя човек че апарата му лови като на клипа.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:45 pm
Цитат :
Много съм впечатлен от новите модели с 13 копчета. Без малко да хвърля маската и да си поръчам един нов LTC64X, ама реших да изчакам следващите модели с по 25 копчета. Като гледам каква е тенденцията скоро всеки резистор ще е потенциометър
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:51 pm
малкия е измамник - ясно но защо толкова балъци има - от това ме хваща много яд защо през 2010 има такива балъци и малоумници, че да купят блистол ама то като почнеш от името - супер лош човекско и минеш към бангията всички копчета евнити и смешни... а мани другото но ====== взело трабата на маската и я обърнал и затова подлакътника по-късичак, та ония сиромах си направил от сиво пвц не немога да повярвам
КОЛЕГА ПОСЛЕДНО ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ-БЕЗ ОБИДИ!!!
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:51 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 5:18 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост Гост
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:55 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 9:28 pm; мнението е било променяно общо 1 път
van_helsing Про-Консул
Заглавие: Re: Teст на Блистуул от събора в Згориград. Пон Юли 26, 2010 9:59 pm
админе, за кое излъгах?
ДОСТА СМЕ СИ ПИСАЛИ НА ЛИЧНИ, ЗА ПОСЛЕДНО ТИ ПИША И ТЕ БАНВАМ.