Колега имам kentaurus 60+10 и съм много доволен, вече две години я ползвам ,при това често пъти екстремно натоварване 30-35 кг,и раницата не е мръднала милиметър по шевовете много е здрава и устоичива, за разлика от раницата на колегата струваща около 50лв ,взе я това лято и му даде дефект на третия месец ,а само детектора и малък копач слагаше вътре!
https://2img.net/r/ihimizer/i/imgp0629r.jpg/
sitalk Джадай
Заглавие: Re: Раници. Чет Сеп 23, 2010 8:30 am
stohio написа:
Някой знаели сайт или магазин за маскировачни или обикновенни раници на изгодни цени и да ставт за машина.
По Битаците има доста неща.
vako70 Легионер
Заглавие: Re: Раници. Чет Окт 07, 2010 5:08 pm
Раниците на Ташев са перфектни, аз също имам Kentaurus 60+10, а също така и front bag-това е малка раничка за документи, която се прикачва към голямата раница. Толкова добре прилепват по гърба че не чувстваш никакъв дисконфорт. Цената е около 170 лв. но си струва.
DTELHO Легионер
Заглавие: Re: Раници. Сря Яну 05, 2011 1:35 am
Продавам раница , чисто нова неупотребявана , двойна навсякъде (с двоен плат ,основен който освен здрав е и водоустойчив + вътрешен хастар ) шевовете са тройни , има два странични външни джоба без цип и един челен външен със цип ,няма вътрешни прегради , регулируеми презрамки ! Височина 53см ,широчина 33 см ,обема несъм изчислявал , перфектно побира СЕФ антена 38х30см ,ще побере и 45х38см СЕФка , побира сондата с долната пръчка без да се сваля (забележете на снимките как съм обърнал сондата и се побира , за 11 " антени няма да има проблеми ) ,като има място за още багаж ! Перфектна освен за оборудването свързано с хобито и за ежедневна употреба или за туризъм ! Водоустойчива ,без ципа при силен дъжд той ще пропуска вода, но незначително малко ! Пращам с еконт , Цена 35лв ,при интерес пишете лично съобщение !
Последната промяна е направена от DTELHO на Вто Яну 11, 2011 7:50 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти