Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове
5 posters
Автор
Съобщение
branib Легионер
Заглавие: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Съб Фев 19, 2011 6:29 pm
Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове за самородно злато. Преди поне 10-15 години е създадена. Моля за линк към руски сайт и описание, и мнения по възможност !
Мерси !
magnetron! Преторий
Заглавие: md Съб Фев 19, 2011 7:32 pm
Не се занимавай с глупости,купи си готова машина!
branib Легионер
Заглавие: Re: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Съб Фев 19, 2011 7:47 pm
Просто интерес, машини имам достатъчно
saiganica Легионер
Заглавие: w Нед Фев 20, 2011 6:46 pm
Ще е интересно ако някой каже нещо повече за принципа и както написа branib ako poglednem и някоя схема!
branib Легионер
Заглавие: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Пон Фев 21, 2011 7:58 pm
Да погледнем, ама като ги мързи колегите да пишат !!!!!
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Сря Сеп 25, 2013 8:51 am
Заглавие: Re: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Сря Сеп 25, 2013 12:51 pm
Преди много години сглобих същата схема - с вихрови токове, даже мисля, че още ми стой платката- работеща с бобината. Ако те интересува пиши на лични.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Съб Сеп 28, 2013 5:14 pm
bobi31 написа:
Преди много години сглобих същата схема - с вихрови токове, даже мисля, че още ми стой платката- работеща с бобината. Ако те интересува пиши на лични.
И като си я правил какво си спомняш...? Интересува ме генератора на каква честота работи и това DELAY какво прави на практика...? Каква бобина си навил - бр. на намотки диаметър на телта и диаметър на кръга...? Колко ток харчи...?
Заглавие: Re: Търся руска схема за металотърсач на принципа на вихрови токове Нед Сеп 29, 2013 11:43 pm
pechkata написа:
bobi31 написа:
И като си я правил какво си спомняш...? Интересува ме генератора на каква честота работи и това DELAY какво прави на практика...? Каква бобина си навил - бр. на намотки диаметър на телта и диаметър на кръга...? Колко ток харчи...?