Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Пет Сеп 16, 2011 8:44 am
със какво отваряте тези формати ? на мен ми излизат някви ероглифи
pechkata Джадай
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Пет Сеп 16, 2011 1:40 pm
pet1r90 написа:
със какво отваряте тези формати ? на мен ми излизат някви ероглифи
Отварят се със PDF формат и се записват на хард диска от там можеш да ги сложиш в папка...
pechkata Джадай
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Пет Сеп 16, 2011 1:44 pm
Много байти бе Кириле ще ми натъпчеш компа...Иначе е много полезна информация браво - който си го може го може - да намира инфо...
jorkata04 Новобранец
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Фев 19, 2014 5:50 pm
Колега Kiril62 , може ли пак да качиш Списанието Археология, че са изтрити от тези сайтове , ако можеш да ги архивираш всичките и да ги качиш някаде , може и в докс-а на абв , там е до 8 ГБ мисля. Благодаря !
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Фев 19, 2014 10:53 pm
Качих ги архивирани в три части,всеки който желае може да си ги свали до 05.03.2014г.
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Фев 19, 2014 10:57 pm
Браво Кире, наистина много полезни списания, аз по принцип събирам всякаква такава информация, най-малкото всеки търсач трябва да знае дали се намира в археологически обект, защото това носи реални рискове от арест, ако някой местен човек го види и се обади на полицията.
jorkata04 Новобранец
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Фев 19, 2014 11:11 pm
Kiril62 написа:
Качих ги архивирани в три части,всеки който желае може да си ги свали до 05.03.2014г.
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Пон Авг 18, 2014 11:03 pm
Много благодарности.С интерес чета история, а тез списания днес разбрах че съществуват.Когато си по Кърджали драсни едно съобщение за излет по върбица, че имам нужда от тренер за златодобива по нашия район, бирата от мен
deultum Цезар
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Авг 27, 2014 6:11 am
Кире сега видях темата ,не може ли да ги качиш някъде за по дълго време да са достъпни ? И аз искам да ги сваля
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Сря Авг 27, 2014 9:10 am
deultum написа:
Кире сега видях темата ,не може ли да ги качиш някъде за по дълго време да са достъпни ? И аз искам да ги сваля
Някой ако знае да ми даде линк да ги кача за по дълго време и няма проблем,ще ги кача.
gorianin83 Новобранец
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Нед Ное 23, 2014 5:36 pm
сигурно ти е писнало ,но ако ги качиш отново ще съм ти благодарен.
pesh0 Новобранец
Заглавие: Re: списание "Археология"-download? Пет Фев 06, 2015 8:10 pm
Здравейте, мога ли и аз да ги получа , ще съм благодарен !