Последната промяна е направена от vit73 на Съб Дек 24, 2011 9:27 am; мнението е било променяно общо 1 път
paolo77 Легионер
Заглавие: Re: mi продаден Чет Дек 22, 2011 11:40 am
вие тази машина се обихте да я продавате !!!! не се сърди ама вече за трети път се продава представямси колко е добра...............
vit73 Новобранец
Заглавие: Re: mi продаден Чет Дек 22, 2011 1:23 pm
не колега не се сърдя а и няма за какво аз ходя само по плажовете и имам подводна машина но е на пулс индукция и ми казаха че соверена работи на същтия принцип като ескалибура и затова го взех да го пробвам и сам доволен на лято живот и здраве щте си взема ескалибур и затова сега си продавам и двете машини соверена и пулса ако нешто друго те интересува винаги сам готов да ти отговоря поздрави от Бургас
AlexP Про-Консул
Заглавие: Re: mi продаден Чет Дек 22, 2011 1:27 pm
paolo77 написа:
вие тази машина се обихте да я продавате !!!! не се сърди ама вече за трети път се продава представямси колко е добра...............
Почти всичките ти постове са такива - заядливи и неграмотни.
Детектора беше мой и колегата vit73 го купи от мен преди няколко дена. Той ходи само по плажа, но сега не е сезон за плажен металдетектинг и всичко е обрано, a и колегата го е закъсал с парите и за това продава не само Соверена, но и другия си детектор. Поне докато беше при мен детектора беше в отлично състояние. Ако не бях си купил истински подводен апарат, щях да си го взема обратно, да го сложа в една херметична кутия и да имам Excalibur. Всеки който е в час с нещата знае, че Minelab Sovereign и Excalibur са най-добрите VLF плажни детектори.