Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 2:16 pm
Селски дай скайп да си пишем там
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 3:18 pm
lomidol написа:
Имал съм Микрон 110 и мога да кажа че е страхотна машина.Може да се опре на доста скъпи машини.Продадох я защото се отказах от хобито.
Дали спряха да слагат талаш в антените ?
I'll be back Легионер
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 4:36 pm
gullam написа:
lomidol написа:
Имал съм Микрон 110 и мога да кажа че е страхотна машина.Може да се опре на доста скъпи машини.Продадох я защото се отказах от хобито.
Нали разбра имал Микрон и се отказал. Не питай повече.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 5:12 pm
[quote="I'll be back"]
gullam написа:
lomidol написа:
Нали разбра имал Микрон и се отказал. Не питай повече.[/quote
Колега "I'll be back" след микрона 110 имах Фишър Ф-75 и Деус 2.0 но не те ме отказаха от хобито.Не бъди толкова злонамерен.Отказаха ме скапаните закони на подкупни политици и алчни бюрократи/тлъстогъзи създания/.Тежко на милата ни татковина.Предклон пред светлата и памет.
saseda_gr Новобранец
Заглавие: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 6:17 pm
Колега няма закони няма нищо 50% от 4енгетата копат редом с нас.В моя раион няма проблем с тази долна нация
georgi_at Легионер
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 6:32 pm
Който си е за хобито нищо не може да го спре.
maksim12 Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 7:23 pm
[quote="lomidol"]
I'll be back написа:
gullam написа:
lomidol написа:
Колега "I'll be back" след микрона 110 имах Фишър Ф-75 и Деус 2.0 но не те ме отказаха от хобито.Не бъди толкова злонамерен.Отказаха ме скапаните закони на подкупни политици и алчни бюрократи/тлъстогъзи създания/.Тежко на милата ни татковина.Предклон пред светлата и памет.
мн хубаво че си се отказал а дебелогузите политици не доидоха от луната българите ги избраха престои и вземане на частните имоти както ви вземат и гаштите пак гласуваите за палачите си какво ми ревете тука гласували за няккави отрепки сега духаите супата
tapata Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Вто Фев 14, 2012 8:34 pm
[quote="lomidol"]
I'll be back написа:
gullam написа:
lomidol написа:
Още 100 апарата да си имал не е за тебе тая работа по те бива кефа да правиш на скапаните политици .
laki Консул
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Сря Фев 15, 2012 8:59 am
[quote="maksim12"]
lomidol написа:
I'll be back написа:
gullam написа:
lomidol написа:
мн хубаво че си се отказал а дебелогузите политици не доидоха от луната българите ги избраха престои и вземане на частните имоти както ви вземат и гаштите пак гласуваите за палачите си какво ми ревете тука гласували за няккави отрепки сега духаите супата
Като гледам вие МАКЕТАТА как сте цъфнали и вързалиии лелелелелел-мька.Измислена държава.Измислена нация.Измислена история.Скоро и ония гаджали ШИПТАРИТЕ ще ви завладеят и пак ще ревете някой да ви спасява.
lomidol Цезар
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Сря Фев 15, 2012 9:29 am
Шиптарите са ги оправили вече макетата.Процеса е необратим. Ама те са си виновни за глупостта.
dianjeli78 Новобранец
Заглавие: gpx-4000 Сря Фев 15, 2012 10:02 pm
незнам какав е бил маилапа наистина ма забравих да подскажа от суверен нагоре сички машини на маилап са добри и мускетара не е лош правилен грунд при него и си работи супер та на 30 см такава пара ако мина отгоре и с моята машина като ми даде сигнала толкова ще е силен че от стрес ще си изтарва машината незнам ко е тарсил колегатати ма земи му я овии около врата да му доде акала то пак си е до касмета ако нее минал вархо тях няма как да ги чуе но ако е минал и неги е чул да сменя апарата
caracalla Новобранец
Заглавие: Re: Колеги моля за съвет Чет Фев 16, 2012 10:31 am
Препоръчвам ти ГМ1+ 18 Khz http://imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=193339&df=14&dflid=3 Ще ти върши работа за малки монети