Заглавие: Търсене на злато с детектор Вто Фев 21, 2012 3:49 pm
Здравейте колеги.Може ли някои да се похвали с успехи в търсенето на самородаци с металотърсач в България.Препоръчаите техника без Фишер.
bigcat Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Вто Фев 21, 2012 9:09 pm
GPX
handjata Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Вто Фев 21, 2012 10:54 pm
bojidar videv написа:
Здравейте колеги.Може ли някои да се похвали с успехи в търсенето на самородаци с металотърсач в България.Препоръчаите техника без Фишер.
колега,защо без фишер?
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Сря Фев 22, 2012 1:24 pm
Pisah bez Fisher zastoto kolegata Kiril vednaga ste mi predloji gold bug dp.Aparata e mnogo barz za moneti e perfekten no po dobre da prepora4at tehnika kolegi koito naistina vadqt . http://translator-bg.com/content/view/67/63/lang,bg/ Писах без Фишер защото колегата Кирил веднага сте ми предложи gold буг дп.Апарата е много бърз за монети е перфектен но по добре да препоръчат техника колеги които наистина вадят .
Magikman Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Сря Фев 22, 2012 2:38 pm
Апаратите с честота над 17 кхц ги дават че стават за търсене на златни частици,но според мене истински добри са GPX,наистина са скъпички,и Eureka Gold,всички са на Minelab.
handjata Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Сря Фев 22, 2012 6:15 pm
bojidar videv написа:
Pisah bez Fisher zastoto kolegata Kiril vednaga ste mi predloji gold bug dp.Aparata e mnogo barz za moneti e perfekten no po dobre da prepora4at tehnika kolegi koito naistina vadqt . http://translator-bg.com/content/view/67/63/lang,bg/ Писах без Фишер защото колегата Кирил веднага сте ми предложи gold буг дп.Апарата е много бърз за монети е перфектен но по добре да препоръчат техника колеги които наистина вадят .
Колега,съмнявам се в БГ дали търсят изобщо с апарати. Струва ми се че само промиват.
но както и да е,пожелавам ти късмет да има
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Сря Фев 22, 2012 8:14 pm
лично съм виждал как работи Eureka Gold и мога дати кажа че за тази цена на която може дасе намери е конкурентен на всички прехвалени НО за друго нестава това е ............ а относно колегата Кирил ти е предлижил апарат които има няколко приложения а не само за златинки така се е опитал дати спести някои лев щото иначе ще трябва даси вземеш два...
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 9:00 am
колега horo ти си гледал а аз работя с eureka gold от 7 години.машината става за всичко и за злато и за монети и за реликви.работи на толкова орудени почви където машини от рода на XP Gold max,soveren,exproler,моделите на whites не могат да хванат коце на 2 см. а eureka го лови на 20.това съм го демонстрирал на колеги от форума на обект разбира се,ако искат могат да го потвърдят.взех и и 11 инча DD кръгла антена на minelab което и подобри с 30 процента дълбочината.дискриминацията и е на ниво.това че си гледал някои които не е могъл да работи с нея е друг въпрос.за това изказване от рода за друго не става,недеи.от както я ползвам много други машинки са ми минали през ръцете,пробвам ги за по 1-2 месеца и по направление.аиде със здраве.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 9:20 am
колега horo и да ти кажа някои от тези на които съм показвал как работи eureka си купиха и си вадят монети по обекти отбелязвам и златни и по плажа вадят монети даже и на черният пясък,където другите машини вият като куче.
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 1:27 pm
Kolega Petar ima6 li nabludeniq varhu Tesoro Lobo, moje li da konkurira Eureka Gold?
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 1:31 pm
петре- незнам и няма да споря със теб просто казах това което съм видял това че на тежак терен работи добре е ок аз съм го виждал на лек и там несе представи на ниво спрямо другите машини , както по горе съм написал казвам че машината много ми харесва и даже смятам даси взема такава но само заради златинките имам си друга от която съм доволен за монети , та исках дати каже че се гледа като общо на машините т.е. както на лек така и на тежак терен и се оценява защото ако при теб терена е един то на 50км е друг и едвали ще обедиш всички че твоята е най...... не казвам че неси прав просто всичко зависи от оператора и терена и не на последно място късмета... поздрави и ако има нещо sorry
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 4:15 pm
на лека почва също е перфектен.с 11 инчовата антена е по дълбок от тези марки които съм изброил по горе.и това съм го демонстрирал пред колеги които пишат във форума.могат да го потвърдят.а мога и лично да ти покажа ако живееш близо до пазарджик.друго предимство,като работиш на терен с повече керамика,може да има монети под керамиката.ако тя е орудена губиш сигнала.при eureka това го няма.за лобото един приятел си взе лобо със стандартната антена.пробвахме ги ако иска тои следи форума може да изкаже мнение.после си купи и голяма антена с нея как е не знам.просто искам да кажа че за една машина с която няма човек опит не трябва да прави прибързани изказвания.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 4:22 pm
не искам да убеждавам никои че моята е наи.даже не пиша много много във форума.нямаше и да пиша ако не беше казал че освен за златинки за друго не става,от което естествено не съм засегнат.като дългогодишен потребител на такава машина изказах мнение.а за златинки даже не съм я пробвал.
deultum Цезар
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 7:00 pm
petar_pz написа:
не искам да убеждавам никои че моята е наи.даже не пиша много много във форума.нямаше и да пиша ако не беше казал че освен за златинки за друго не става,от което естествено не съм засегнат.като дългогодишен потребител на такава машина изказах мнение.а за златинки даже не съм я пробвал.
Приятелю , не се впрягай . Нали знаеш че незнанието кара хората да говорят глупости ! Остави ги нека си говорят . Който знае как се работи с Еурека Голд си мълчи и не пише ами работи и вади . Нека да не става за нищо ! Между другото това не е първото изказване на колегата Хоро за това че апарата не става , но му е простено едно е да гледаш друго е да работиш с даден апарат .
horo Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Чет Фев 23, 2012 7:02 pm
извинявам се за думити "за друго нищо нестава"............... До бругия колега каде съм писал че нещо несе сещам да съм коментирал точно този апарат и още веднъж казвам че ми е любим но за други цели оффф кво се паля........
miroslavmladenov Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Пет Фев 24, 2012 11:10 am
ИМАТЕ ЛИ РЕАЛНИ РЕЗУЛТАТИ СЪС САМОРОДКИ,НЯКОИ ИЗОБЩО ТЪРСИ ЛИ,НАМИРА ЛИ?
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Пет Фев 24, 2012 1:04 pm
Колеги някой има ли наблюдения върху Tesoro Lobo?
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Съб Фев 25, 2012 1:53 pm
bojidar videv написа:
ВИЖ тука доста неща са изписаниhttps://www.imperio.biz/f22-forum
gullam Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Съб Фев 25, 2012 1:59 pm
bojidar videv написа:
Tesoro Lobo интересен апарат, преди година на събор в Чехия проведен на уроден терен Loboто разрина Minelabовете и спечели първото място .
AdEoY Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Съб Фев 25, 2012 2:34 pm
gullam написа:
bojidar videv написа:
Tesoro Lobo интересен апарат, преди година на събор в Чехия проведен на уроден терен Loboто разрина Minelabовете и спечели първото място .
Колега дай някав линк къде можем да прочетем това
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Пон Фев 27, 2012 10:14 pm
gullam написа:
bojidar videv написа:
-Ти виждал ли си Тесоро Лобо на живо,брат -Щото Аз съм го държал в ръцете си и немам толкоз добри впечатления -без слушалките надали ще чуеш малка монета на повече от 10 санта........................
muhata Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Пон Фев 27, 2012 10:29 pm
stan960 написа:
gullam написа:
bojidar videv написа:
-Ти виждал ли си Тесоро Лобо на живо,брат -Щото Аз съм го държал в ръцете си и немам толкоз добри впечатления -без слушалките надали ще чуеш малка монета на повече от 10 санта........................
Колега то ако беше работата само да се държи в ръка Tesoro Lobo ние с теб кви шмайзери сме държали какви калашници камо ли някакво си американско дърво плод на капиталистическата идеологическа диверсия .
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Вто Фев 28, 2012 1:38 pm
muhata написа:
stan960 написа:
gullam написа:
bojidar videv написа:
Колега то ако беше работата само да се държи в ръка Tesoro Lobo ние с теб кви шмайзери сме държали какви калашници камо ли някакво си американско дърво плод на капиталистическата идеологическа диверсия .
-Под държал и като давам конкретен пример е ясно че не съм подпирал като теб на коча мъдете.Разбрах вече че си ливада ма не го показвай така явно.
bojidar videv Новобранец
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Вто Фев 28, 2012 4:42 pm
Колега stan960,тия 10 санта дето ги казваш не звучат много реално за малка монета.
petar_pz Про-Консул
Заглавие: Re: Търсене на злато с детектор Сря Фев 29, 2012 8:36 am
звучи,звучи,та на определени почви и 3 см.ще са му проблем.