Заглавие: Купувам Меладинка Вто Юни 05, 2012 8:04 pm
Искам да купя Меладинка ако някой продава моля пишете!!!
Илия Стефанов Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Меладинка Сря Юни 06, 2012 11:56 pm
Трябва ми някоя от по старите модели на Миладин от много време искам да си купя машина и вече се реших. Смятам това за добър първи избор. Как мислите??
jelev__93 Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Меладинка Чет Юни 07, 2012 12:00 am
машината е супер аз имам но е от новите с 4 копчета с авто и ръчен антена 32 ако някои го интересува да пише
mateto Новобранец
Заглавие: Re: Купувам Меладинка Пон Юни 11, 2012 2:44 pm
Илия Стефанов написа:
Трябва ми някоя от по старите модели на Миладин от много време искам да си купя машина и вече се реших. Смятам това за добър първи избор. Как мислите??
имам такъв модел за продаване запазен цена 180 тел 0897964399
Гост Гост
Заглавие: Re: Купувам Меладинка Сря Юни 13, 2012 10:31 am
Колега , поръчай си нова машина при миладин , защото новите са с много подобрения и има много голяма разлика в дълбочината и в дискриминацията . Казвам ти го от личен опит Огромна е разликата между старите му и новите. Поне с 5-6 см е увеличил дълбочината. Много съм доволен от апарата. Държа да подчертая , че не му правя никаква реклама , а и той бяга от рекламата като дявол от тамян. Координатите му ги има навсякъде в интернет. Дано се съгласи да ти направи , че е претрупан от работа
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Купувам Меладинка Сря Юни 13, 2012 11:10 am
AVGVSTVS 1 написа:
Държа да подчертая , че не му правя никаква реклама
Ама ти сериозно ли? Представям си ако почнеш да му правиш реклама какво ще е, форума малък ще дойде
Илия Стефанов Новобранец
Заглавие: Колега , поръчай си нова машина при миладин , защото новите са с много подобрения и има много голяма разлика в дълбочината и в дискриминацията . Казвам ти го от личен опит Огромна е разликата между старите му и новите. Поне с 5-6 см е увеличил дълбочината Вто Юни 19, 2012 12:50 am
Колега аз знам че нова ще е много по добре, но в момента не разполагам с толкова пари за нова. Нека е по стара тъкмо докато свикна защото съм новобранец в тази област а за другата година ако не съм доволен ще поръчвам нова. Благодаря много за съвета, наистина го оценявам