продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък
3 posters
Автор
Съобщение
dionisii Легионер
Заглавие: продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък Нед Ное 25, 2012 3:35 pm
Чисто нов,с стабилен алуминиев стик.Апарата е много лек-около 1300 грама с батериите.Те са литиево-йонни-5 броя по 900 мач.Имат си и зарядно с светодиодна сигнализация при завършване на зарядния цикъл.Антената е 28 см.Има само две контроли-бариера и сила на звука и ключе за пускане и спиране на уреда.Светодиодите на лицевия панел показват успоредно с звуковия сигнал нивото на сигнала.Уреда няма дискриминация на металите.
Здравейте, при въздушни проби монета от 20 ст.1999г. ги чува до 20 см,монета от 1 лев 2002г. -до 25 см.капачка от буркан д диаметър 8 см. -до 45 см. Поздрави!
Заглавие: Re: продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък Вто Дек 11, 2012 5:42 pm
Много измъчен тоз медальон , грозна отливка....то не реплика, ами направо си е дуплика Иначе поздравления за уреда-много ми хареса изработката- вложил си майсторство Стика от тоз дето прави "Хектор- много дълбокия " ли го купи? и от какво е направена последната част от стика до антената- дървена ли е или е пластмасова?
dionisii Легионер
Заглавие: Re: продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък Вто Дек 11, 2012 6:42 pm
Привет, от Велико търново е човека,който предлага стиковете.Антон се казва. Най-долната част към антената е от дърво.С нея си върви стика,не съм я добавял впоследствие,само съм я боядисал.
dionisii Легионер
Заглавие: продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък Нед Дек 23, 2012 5:12 pm
цена до края на годината- 150 лева
успех на всички и весели празници!
продава се импулсен уред CLONE PI-W- сега с малък подарък