Заглавие: Миладинка с две пити 28 и 38см Сря Дек 26, 2012 10:51 pm
С автоматичен грунд взета преди две седмици от Миладин от профилактика цена 300лв не реагират и двете пити на орудени камани . тел 0899823786 . Цената подлежи на договаряне . Продава се и Анжелка с 28 см пита с две копчета дискриминация и сила на звука цена 100лв
benigi Новобранец
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 9:46 am
Здравей само голямата пита продава ли се
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 12:31 pm
Вземи цялата машина за 280 лв щото незнам дали ще пасне после лесно ще я продадеш
benigi Новобранец
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 12:49 pm
Имам две машини ако решиш за питата само
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 1:20 pm
niki3 написа:
С автоматичен грунд взета преди две седмици от Миладин от профилактика цена 300лв не реагират и двете пити на орудени камани . тел 0899823786 . Цената подлежи на договаряне . Продава се и Анжелка с 28 см пита с две копчета дискриминация и сила на звука цена 100лв
Колега виждам , че имаш МД на мухарем. Дай повече инфо за него. Доста ли е по-добър от миладинката? Щото според мен няма разлика /Мухарем доколкото знам беше няколко месеца на стаж при миладин/. Платките са едно към едно. Да не би да е нов модел ? Ако е така пиши на лични за цена , как се държи на терен и тем подобни. Имам интерес. Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 3:30 pm
ivanasen написа:
niki3 написа:
Колега виждам , че имаш МД на мухарем. Дай повече инфо за него. Доста ли е по-добър от миладинката? Щото според мен няма разлика /Мухарем доколкото знам беше няколко месеца на стаж при миладин/. Платките са едно към едно. Да не би да е нов модел ? Ако е така пиши на лични за цена , как се държи на терен и тем подобни. Имам интерес. Благодаря!
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Чет Дек 27, 2012 3:34 pm; мнението е било променяно общо 1 път
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 3:33 pm
nasko75 написа:
ivanasen написа:
niki3 написа:
Наско 75 теб ще те
Последната промяна е направена от ivanasen на Чет Дек 27, 2012 6:25 pm; мнението е било променяно общо 1 път
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 4:59 pm
Здравейте Мохаремката я продадох беше с ръчен и автоматичен грунд няма нищо общо с Миладинката. По принцип Мохарем им вдига дълбочината на Миладинките и стават много добри машини по добри от самата Мохаремка дето ги разработваха .Тази не е издута купих я да я пращам на Мохарем да я донаглася
ivanasen Джадай
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Чет Дек 27, 2012 6:24 pm
niki3 написа:
Здравейте Мохаремката я продадох беше с ръчен и автоматичен грунд няма нищо общо с Миладинката. По принцип Мохарем им вдига дълбочината на Миладинките и стават много добри машини по добри от самата Мохаремка дето ги разработваха .Тази не е издута купих я да я пращам на Мохарем да я донаглася
Благодаря, Колега за изчерпателният отговор. Весело изкарване на празниците!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
prodigy Легионер
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Нед Дек 30, 2012 12:09 am
здравей колега анжелката стоили още и ако стои можели да качиш някоя снимка.поздрави
niki3 Преторий
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Пон Дек 31, 2012 12:52 pm
Здравей колега тя е на един колега запазена е може да я донесе след празниците
prodigy Легионер
Заглавие: Re: Миладинка с две пити 28 и 38см Пон Дек 31, 2012 3:19 pm