Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Апр 10, 2013 8:51 pm
бобо написа:
Той и моя Гарет водопроводен ключ го дава желязо,монетата я дава цвят,а като фана монетата с водопроводния ключ,си го дава абсолютен цвят,ма в земятя тая същата монета БЕЗ водопроводния ключ,си я дава чист....о желязо Ко има много неверващи.....и клип ша напрая
Къде си бре приятелю бобо? Утре ако е рекъл Господ, ще ти направя някой и друг клип, ама в земята, за да видиш, че каквото е над земята при Фишера, това е и под земята. При гарета незнам как са нещата. Направи и ти един два клипа и ги пусни, за да съжалявам за това че избрах Фишер, а не Гарет...
ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
evlogi84 Новобранец
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Сря Апр 10, 2013 10:24 pm
jordan_nenov написа:
А ако някой колега иска да си купи някаква машина, то най-резонното е да събере информация за нея и да я пробва от колеги вземена де, там където ще я употребява най-често. Все пак е голем сеир, ако реча да си купи такава, дето не му върши работа... Все пак свят голям - хора разни... Слагам челника да се зарежда и по некое време на ноща излизам на полето до шосето. Май понамерих едно петно, но е до главен път. Късмет !
Искрено ти пожелавам голяма слука
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 7:28 pm
И един клип направен от колегата Podlecii.avg, показващ как фишера му се преборва с голямо ръждиво желязо
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 7:54 pm
jordan_nenov написа:
И един клип направен от колегата Podlecii.avg, показващ как фишера му се преборва с голямо ръждиво желязо https://www.youtube.com/watch?v=vVWdPp4swJU&feature=youtu.be
ето на това му казвам тест!!!! желязото върху монетата ! а не едно до друго!!!!!!! обърни внимание че желязото е сложено по дължина на маховете!!! нее напречно
:
BEKS Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 8:36 pm
Ей сега ще се включи Печката и ще ви каже,че това е не възможно и този тест може само една Маска може да го направи,и Фишер как не струват.Браво за клипа
atina Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 8:48 pm
Клипа е истински няма шменти капели, браво те това е фишера!А печката до като си лъсне обущетата ще стане утре.
Ancient Hunter Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 9:23 pm
Нищо особено При добра дискриминация и подходящи настройки и някои "правеняци" го могат:
А също и други хитрини:
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 9:32 pm
Ето за фолиото..
https://youtu.be/qzu-QzAisb8
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Съб Фев 22, 2014 10:07 pm
Ancient Hunter написа:
Нищо особено При добра дискриминация и подходящи настройки и някои "правеняци" го могат:
става въпрос за сепарация с дълго желязо!!!!! ако нямате старо ръждясало желязо, направете тест с ПИРОН но не с левче, а с 5ст. от живковите , и да бъде поставен по дължина на маховете!!!!! не напречно! направете го и кажете какви са резултатите ?
:
igi80 Легионер
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 9:29 am
Браво на “подлия“ и Даката ! Аз на този режим PF, не съм пробвал и работил, но немога да се справя като сложа монетата в парче раждясала цолска тръба, а съм и лаик още в занаята. Вие пробвали ли сте, мола за малко HELP !?!
"След буря, винаги изгрява слънце"
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 10:56 am
Podlecii.avg написа:
става въпрос за сепарация с дълго желязо!!!!! ако нямате старо ръждясало желязо, направете тест с ПИРОН но не с левче, а с 5ст. от живковите , и да бъде поставен по дължина на маховете!!!!! не напречно! направете го и кажете какви са резултатите ?
Като този клип ли...?
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 11:07 am
Печка за това става въпрос! клипчето съм го правил вчера
[/quote]
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 11:30 am
Последната промяна е направена от pechkata на Нед Фев 23, 2014 2:40 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 11:55 am
Печка от този тест нищо не разбрах братле прекалено голяма монета е за това телче!!! освен това как да повярваме на клипчета които се правят в нереални условия!!! склонен съм да си мисля че здраво се развъртят филтрите за да покажат НЕВИЖДАНИ възможности на апарата, за мен подобни клипчета са нереални и до голяма степен подвеждат хората !!
:
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 12:46 pm
Исках да кача този клип ама го обърках с онзи... Това с въртенето на филтрите не променя фрапиращо работата на детектора - който си го може го може...
А това е Голден маск 3 със 18 kHz антена...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 1:02 pm
А това е фишер ф-75 с оригиналната 11 инчова сонда и настройки по подразбиране /фабричните/ ...
https://youtu.be/1q-NUdzm1cA
П.с. Печка, пак си объркал темата, тук е място за фишери, а не за маски. Ебахти и спамаджията, срамота!
Последната промяна е направена от jordan_nenov на Нед Фев 23, 2014 1:07 pm; мнението е било променяно общо 1 път
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 1:06 pm
Освен това не чух, маската да индикира едновремено и монетата и клещите... А дали изобщо го може???
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 2:35 pm
jordan_nenov написа:
П.с. Печка, пак си объркал темата, тук е място за фишери, а не за маски. Ебахти и спамаджията, срамота!
Намерил кой да говори за спам - лигльо... Или Маската ти бръкна в гъзъ с пластмасовите клещи...
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 2:53 pm
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Намерил кой да говори за спам - лигльо... Или Маската ти бръкна в гъзъ с пластмасовите клещи...
Ами сложи железни клещи като мен бе, смотаняк.
Podlecii.avg Цезар
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Нед Фев 23, 2014 3:42 pm
jordan_nenov написа:
pechkata написа:
jordan_nenov написа:
Ами сложи железни клещи като мен бе, смотаняк.
абе то са е видяло че ще се напиваме на следващия събор много ще се радвам да направим масата като за депутати
:
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 2:01 pm
Podlecii.avg написа:
Печка за това става въпрос! клипчето съм го правил вчера
[/quote]
Много точен клип с голямо желязо.Остава да пробваш това в земята и става убиец №1.Понеже на Т2-то нямам програма PF,на други програми и настроики на F75,прави ли го същото? При мен голямо желязо и монета го свири черно.Ако е по-малко желязото тогава го дава цвят.
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 10:08 pm
Голям фен съм на F-75 за това прочетох 2пъти темата ни малки ни големи хитринки видях
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 10:34 pm
maas7eer написа:
Голям фен съм на F-75 за това прочетох 2пъти темата ни малки ни големи хитринки видях
Аз така съм фен на Стингер... Още ли копаш излаци на хората по нивето?
maas7eer Про-Консул
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 10:43 pm
Какво за Стингера.
jordan_nenov Джадай
Заглавие: Re: Малки хитринки с Фишер Ф-75 Вто Мар 04, 2014 10:48 pm