Колега един мой приятел ходи при Галимир(майстора) и вика че машините ги продавал по 100лв,а аз моята я оправих засега,успех в продажбата,а и имало кантар за 400лв с дискриминация.
колега галимир си прави уредите по 250 лв.той е мой 4овек и сам наясно със цените на уредите му и със тез 100лв на твоя колега изобщо неим е тук мястото.а кантарите наистина са по 400лв и са много добри аз ако правех такива добри уреди цените щяха да доста нагоре и все пак поздрави.
колега галимир си прави уредите по 250 лв.той е мой 4овек и сам наясно със цените на уредите му и със тез 100лв на твоя колега изобщо неим е тук мястото.а кантарите наистина са по 400лв и са много добри аз ако правех такива добри уреди цените щяха да доста нагоре и все пак поздрави.
Ами не знам колега може да си прав но той така ми каза имало машини и по за 100 лв. не знам какви са.
Ами не знам колега може да си прав но той така ми каза имало машини и по за 100 лв. не знам какви са.
няма вариант да ти е казал подобно нещо дранкате глупости. Или някакви слухове разнасяте От години машините му са едни и същи и на една и съща цена
Колега,дискриминацията на кантарите стрелкова ли е,или звукова?Нещо повече можеш ли да добавиш за тях? Подобни постижения заслужават вниманието на аудиторията.Поздрави.