Заглавие: РЕЛАКС ДЕТЕКТОР /МОХАРЕМКА/ Вто Юли 09, 2013 9:21 pm
Уреда е РЕЛАКС ДЕТЕКТОР с ръчен и автоматичен грунд баланс Антена DD28см възможност и за работа в режим на ал.метал със спусък за дискиминиране стика е карбонов прът които носи антената добра и спокойна работа на уреда добра дълбочина дълга работа с едно зареждане 2-3 дни на плътна работа зарядно с индикатор за заредена батерия с документи ФАКТУРА /закупен на 01.04.2013г./ АГРИПА М ЕООД Производител на професионални металдетектори RELAX +Възможен лек коментар на цената за сериозни купувачи Цена 400лв Телефон: 0886 28 98 98 снимките са тук http://prodavalnik.com/metalotrsach-metaldetektor-i27596067
който търси намира
Последната промяна е направена от nasko75 на Сря Юли 17, 2013 7:57 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
Предлагам ти 200 лева ако решиш пиши на лични това е моята цена!
Ей в тая жега ме развесели тоя Янко Все пак продавам Мохаремка а не Миладинка , а за 200 кинта като минавам през Ямбол мога да ти дам да се снимаш с нея щом имаш толкоз голямо желание
Клега защо сваляш под 400лв.-????? Които желае за 200-има Fisher2 за толкова-хем е марков! Аз за нищо на света няма даси продам мохаремката под 450лв! ! Поздрав и успех в продажбата! !
Клега защо сваляш под 400лв.-????? Които желае за 200-има Fisher2 за толкова-хем е марков! Аз за нищо на света няма даси продам мохаремката под 450лв! ! Поздрав и успех в продажбата! !
еее ти маи наддаваш фишер ф2 с голяма сонда за тези пари има(370лв)Иначе мохаремката е почти нова и е с документи!Успех с продажбата и от мене