Заглавие: Би Ти Ви-то виче го няма Пет Авг 16, 2013 9:14 pm
От тази вечер аналоговия сигнал на Би Ти Ви-то по нашия край го сецнаха - какво правим...?
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Пет Авг 16, 2013 9:40 pm
Ще чакаш да ти сложат декодерче :D
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Пет Авг 16, 2013 11:33 pm
pechkata написа:
От тази вечер аналоговия сигнал на Би Ти Ви-то по нашия край го сецнаха - какво правим...?
"Гадните гербаджии"са виновни!Ако го беа сецнали увреме,сеги щеше да сецаме пред екране с цифрово усфетление!
Хаосът е или временен,или гибелен!
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Съб Авг 17, 2013 9:22 am
-Какъф кефф,щото по гербаджийски канал от тоя нема-Дано му сецнат сигнала навсекъде въобще нема ми е мъчно за Анка и Юксанка.........................................
hubavito Легионер
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Съб Авг 17, 2013 11:21 pm
Колеги мразете си Герб колкото искате, само ще ви кажа че която и партия да управляваше, пак щяха да го спрат ефирния сигнал, това са изисквания на ЕС. Ефирния сигнал е трябвако да бъде спря още преди няколко години, но знаете как стават нещата в България .....
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Съб Авг 24, 2013 2:44 pm
Уж минах на цифровизация и пак Би Ти Ви-то го няма - тръгва спира вече ми се реве...
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Съб Авг 24, 2013 7:08 pm
[quote="pechkata"]Уж минах на цифровизация и пак Би Ти Ви-то го няма - тръгва спира вече ми се реве... [/quote
ще се оправи колега само триабва повече търпение,време нали не си забравил че живеем в наи тъпата Даржава коиато сахтествува и бавно развивашта се дестинациа.
[PS] за сажеление това е истината
maniaka Новобранец
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Съб Авг 24, 2013 7:09 pm
maniaka написа:
pechkata написа:
Уж минах на цифровизация и пак Би Ти Ви-то го няма - тръгва спира вече ми се реве... [/quote
ще се оправи колега само триабва повече търпение,време нали не си забравил че живеем в наи тъпата Даржава коиато саштествува и бавно развивашта се дестинациа.
[PS] за сажеление това е истината
gog Консул
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Нед Авг 25, 2013 6:12 pm
pechkata написа:
Печка ти уж техничар а незнаеш каво да правиш. Декодер -45лв Антена 20лв кабел-зависи какви буски имаш на телевизора 5лв и настроика и си готов. 7 програми има за сега с идиално качество
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Би Ти Ви-то виче го няма Пон Авг 26, 2013 7:20 pm
Това веднага го направих още на др. ден и ловя 8 програми ама 4 от тях прекъсват през 5-10 минути а понякога и часове...На всякъде ли е така или само по нашия край...?