Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия.
3 posters
Автор
Съобщение
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия. Съб Сеп 14, 2013 2:30 pm
Продавам две шуби с оригинален армейски произход.Като цяло мисля че армейската екипировка е най-подходяща за нашето хоби.Мислена е специално за 'екшън" ,функционалност ,удобство и сливане с околната среда.
1.Шуба на Английската армия(армейски произход).Цвят "горски камуфлаж". Ползвана, в добро състояние.Има доста джобове и регулации.Има голям вътрешен джоб ,отзад на кръста Размер "Л" Цена 15лв.
2.Шуба на Швейцарската армия(армейски произход).Цвят "горски камуфлаж".Състояние отлично 9,8/10.Много качествена изработка,множество джобове и регулации.Вграден качулка.Размер "Л" Цена 35лв.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия. Съб Сеп 14, 2013 8:38 pm
-Бе кви са тия размери за джуджета бре -Ние тука сме малко от XL нанагоре.........................
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия. Съб Сеп 14, 2013 8:44 pm
stan960 написа:
-Бе кви са тия размери за джуджета бре -Ние тука сме малко от XL нанагоре.........................
Е тук си много прав повечето сме за XL дано сега за сезона да свалим малко вече е меко ще се копае . Но като се сетя че след два три месеца и прасетата ще почваме няма да ни станат тия якенца . Ама като модел ми хващат окото ама размера детски
който търси намира
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия. Нед Сеп 15, 2013 12:23 am
stan960 написа:
Е значи малко копате..... Повече и и ми влезете в размера
zoro_1977 Легионер
Заглавие: Re: Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия. Сря Сеп 25, 2013 5:57 pm
Английската шуба е продадена.Остана шубата SWISS MADE.Много е качествена......купувай народе
Продавам две кауфлажни шуби Английска и Швейцарска армия.