Колеги, преди време имаше една подобна тема, но не можах да я открия и затова пуснах нова. Искам да си купя електронна везна , която да бъде добра, но приемлива цена и с гаранция! Благодаря предварително .
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
Имам май останали 2бр. "TANITA" -0-120гр.,японски са -Гаранция Франция щото от битака в Румънско и на мен не ми дават такава -Мисля че поне 10 и повече колеги си взеха,оплаквания не съм имал -Цена 20лв.-бр.-Еконта за твоя сметка.тел.0878790030,0878790031.
Имам май останали 2бр. "TANITA" -0-120гр.,японски са -Гаранция Франция щото от битака в Румънско и на мен не ми дават такава -Мисля че поне 10 и повече колеги си взеха,оплаквания не съм имал -Цена 20лв.-бр.-Еконта за твоя сметка.тел.0878790030,0878790031.
Благодаря Ти , Колега , но много късно се обади! Поръчах си от мариан 66 и вече е при мен. Искам да те попитам нещо. Ти едно време продаваше лупа и тем подобни инструменти за почистване на зелени " зайчета". После един Колега се похвали , че ги е взел . Случайно да имаш още или да знаещ да се продават някъде. Благодаря!
Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.
Понякога за да бъде истинско приятелството е нужен и скалпел!!!
-Намират ми се още от тях,има и други екстри като очила лупи с подсветка,настолна лупа която е на статив и т.н. джунджурий който се намират трудничко у нас щото не всеки зарежда такива неща -Както казах снабдяват ме от Румънско и обикновенно давам предварителна поръчка.