Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Latest imagesLatest images  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

гарет гти 2500

Go down 
+9
sdsds
pet1r90
Gandalf
handjata
kronos555
бобо
yaponetsa
RelicHuntingVT
versay
13 posters
Иди на страница : 1, 2  Next
АвторСъобщение
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 7:37 pm

някой дали е копал за 2 ст толкова http://vbox7.com/play:79ec992e23
Върнете се в началото Go down
RelicHuntingVT
Про-Консул
Про-Консул

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 8:29 pm

Laughing Били са стотинките отстрани на дупката и е дълбал надолу с тая късата лопата.И когато вече не е можел да копае с късата лопатка надолу е разширил дупката и е засегнал и извадил стотинките и си мисли, че са на 1 метър били Laughing Гаретчето въздушно няма да ги хване на 1 М какво остава за в земята..Няма как да се задълбаят тези 2 стотинки на 1 метър освен ако някои не е сипвал пръст отгоре или нещо подобно.

Халюцинации Twisted Evil 
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: aha    гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 10:02 pm

RelicHuntingVT написа:
Laughing Били са стотинките отстрани на дупката и е дълбал надолу с тая късата лопата.И когато вече не е можел да копае с късата лопатка надолу е разширил дупката и е засегнал и извадил стотинките и си мисли, че са на 1 метър били Laughing Гаретчето въздушно няма да ги хване на 1 М какво остава за в земята..Няма как да се задълбаят тези 2 стотинки на 1 метър освен ако някои не е сипвал пръст отгоре или нещо подобно.

Халюцинации Twisted Evil 
mojeli dase obzalojim s gareta i stvoq kopame metar puskame 2te st
yaponetsa
Цезар
Цезар

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 10:18 pm

.

Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 8:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: gfy   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 11:10 pm

yaponetsa написа:
Цитат :
mojeli dase obzalojim s gareta i stvoq kopame metar  puskame 2te st
аз съм съгласен да приема облога, даже ще снимам сеираVery Happy
i az
бобо
Джадай
Джадай

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 11:20 pm

Аз оревах мястото,че тоя Гарет е Дъ бест,ма вие -не,та неRazz Razz Razz ...А иначе за клипа ...Cool и Шекспир би завидялcheers.....ейииии,ма яко се развеселих,ей!
yaponetsa
Цезар
Цезар

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyНед Ное 17, 2013 11:30 pm

.

Последната промяна е направена от yaponetsa на Вто Сеп 13, 2016 8:05 pm; мнението е било променяно общо 1 път
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: не висе вярва    гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 9:35 am

не ви се вярва но е фак видеото кидето сим го заснел е канал по който минава вода идваща от горите горе бих сеобзаложил на голяма сума пари някоъ ако не вярва аз сим за 3 бона обзалагане
RelicHuntingVT
Про-Консул
Про-Консул

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 9:45 am

Колега бая чист въздух сте надишъл от скитане из горите.
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: gti 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 12:09 pm

koy koto i da kajee towa e fakt skipi kolegi stotinkata ne bese ot strani kakto pishat nqkoi kolegi
бобо
Джадай
Джадай

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 12:25 pm

versay написа:
koy koto i da kajee towa e fakt skipi kolegi stotinkata ne bese ot strani kakto pishat nqkoi kolegi
На тази дълбочина,че и доста отгоре,със същия Гарет, с оригиналната 31 см антена съм вадил кофи,рала,алуминиеви канчета,но тези стотинки мааааксимум на 40,и то с доста уговорки.Просто нещо те е заблудило.....
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: ok   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 12:29 pm

бобо написа:
versay написа:
На тази дълбочина,че и доста отгоре,със същия Гарет, с оригиналната 31 см антена съм вадил кофи,рала,алуминиеви канчета,но тези стотинки мааааксимум на 40,и то с доста уговорки.Просто нещо те е заблудило.....
moje
kronos555
Про-Консул
Про-Консул

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 1:03 pm

бобо написа:
versay написа:
Колега, работил съм с въпросната машина три години и знам кое на колко засича, 2ст. на 40см не може във въздуха да ги хване, а вие тук ми говорите за същата дълбочина в земята. Клипа с единия метър няма да го коментирам че смешно, трябва си доста болен мозък за да си повярваш.
Кажи кога и къде да идвам с три бона да решим спора? После ще ти покажа работата на една друга машина за да осъзнаеш колко е добър този зелен кютюк и как се самозаблуждавашVery Happy 
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: ф   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 1:41 pm

kronos555 написа:
бобо написа:
versay написа:
Колега, работил съм с въпросната машина три години и знам кое на колко засича, 2ст. на 40см не може във въздуха да ги хване, а вие тук ми говорите за същата дълбочина в земята. Клипа с единия метър няма да го коментирам че смешно, трябва си доста болен мозък за да си повярваш.
Кажи кога и къде да идвам с три бона да решим спора? После ще ти покажа работата на една друга машина за да осъзнаеш колко е добър този зелен кютюк и как се самозаблуждавашVery Happy 
ще ме накарате да копам пак или да потарся сищата дупка да заровя и да покажа
kronos555
Про-Консул
Про-Консул

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 2:29 pm

Не каза кога и къде да дойда със трите хилки, сега имам свободно време. Не искам да я заравяш на един метър, ако я хванеш на 40см. получаваш парите
бобо
Джадай
Джадай

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 2:39 pm

kronos555 написа:
бобо написа:
versay написа:
Казах мАААААААксимум 40,и с известни УГОВОРКИExclamation Exclamation Exclamation А те са:понеже въпросната стотинка е от железни сплави,доста бързо корозира,и при подходяща среда и достатъчно време около нея се натрупват известно количество метални съединения,които реално "уголемяват" сигнала почти двойно.И ако почвата е достатъчно лека и влажна -воалаVery Happy-в земята ги хваща,ма вънка йок! Ха сега ми кажи коя е тая машина,дет толкова искаш да покаеш,че на мен ми е трудно да измисля опонент на Гарета в дисциплината :дълбочина.
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: ок    гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 2:41 pm

kronos555 написа:
Не каза кога и къде да дойда със трите хилки, сега имам свободно време. Не искам да я заравяш на един метър, ако я хванеш на 40см. получаваш парите
тарговище
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: р   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 2:48 pm

kronos555 написа:
търговище
kronos555
Про-Консул
Про-Консул

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 3:35 pm

бобо написа:
kronos555 написа:
бобо написа:
versay написа:
Казах мАААААААксимум 40,и с известни УГОВОРКИExclamation Exclamation Exclamation А те са:понеже въпросната стотинка е от железни сплави,доста бързо корозира,и при подходяща среда и достатъчно време около нея се натрупват известно количество метални съединения,които реално "уголемяват" сигнала почти двойно.И ако почвата е достатъчно лека и влажна -воалаVery Happy-в земята ги хваща,ма вънка йок! Ха сега ми кажи коя е тая машина,дет толкова искаш да покаеш,че на мен ми е трудно да измисля опонент на Гарета в дисциплината :дълбочина.
По принцип гарета, една проста станимирка го бие, а със сета с който работя в момента съм поне 12см. отгоре за например бронз Ф20. Например ат-про със единтична по размер антена, не може да ми чуе сигнала който хващам с ясен тон и графика за копаене. Сега почнахте с локумите, двете стотинки имали биополе незнам си кво...Very Happy Не че ще си купя гарет пак някога, ама вие прекалявате с тези дълбочини.
handjata
Консул
Консул
handjata

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 5:41 pm

ТРИ бона ти давам ако ги хванеш на метър,
ама ако не ги хванеш ,
идваш да ми копаеш сигналите за месецVery Happy Very Happy Very Happy 
Gandalf
Джадай
Джадай
Gandalf

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 5:51 pm

Тоя Гарет голяма работа бе!?!?!? И аз не вярвам на това, може да си се заблудил нещо...Smile 
pet1r90
Цезар
Цезар
pet1r90

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 5:53 pm

еееееее оставете човека да си вярва че притежава гарет като gpx .
браво колега копаи взе така все един път случайно докато си копаш ще чуеш друг сигнал от доло мечта 

______________________________________________________________________________________

http://roman-coins.com.ua/index.html
______________________________________________________________________________________
versay
Новобранец
Новобранец
versay

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: hi    гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 6:31 pm

pet1r90 написа:
еееееее оставете  човека  да си вярва че  притежава гарет като gpx .
браво колега   копаи взе така все един път случайно  докато си копаш  ще чуеш друг сигнал  от доло мечта 
kismet na vsickii
бобо
Джадай
Джадай

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 8:43 pm

Embarassed
бобо
Джадай
Джадай

гарет гти 2500 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: гарет гти 2500   гарет гти 2500 EmptyПон Ное 18, 2013 8:52 pm

kronos555 написа:
бобо написа:
kronos555 написа:
бобо написа:
versay написа:
По принцип гарета, една проста станимирка го бие, а със сета с който работя в момента съм поне 12см. отгоре за например бронз Ф20. Например ат-про със единтична по размер антена, не може да ми чуе сигнала който хващам с ясен тон и графика за копаене. Сега почнахте с локумите, двете стотинки имали биополе незнам си кво...Very Happy Не че ще си купя гарет пак някога, ама вие прекалявате с тези дълбочини.
И какво е тва нещо "сета"?Другите простотии дет си ги написал са дъвкани хиляди пъти-няма кво да ги коментираме,само за двете стотинки-освен тях и 35 ст от 29-та година имат силно биополе -тях ги вадим от 47 смRazz Razz

гарет гти 2500
Върнете се в началото 
Страница 1 от 2Иди на страница : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» ГАРЕТ 2500 ГТИ
» Продвам Гарет ГТИ 2500
» продавам гарет GTI 2500

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Металдетектори-монетари :: Garrett Металотърсачи-
Идете на: