Закупих я от Емаг преди 2-3 месеца с 36 месеца гаранция. Може да се каже, че е чисто нова, тъй като не е ползвана в кола въобще, само съм инсталирал навигационен софтуер IGO Primo 2.4 и последните актуални карти, готов за работа! Пълен комплект с гаранционна карта. Бeше предназначена за един роднина, който в последствие се отказа, а пък аз си имам още една навигация и тази ми е излишна. Мисля, че едно такова устройство е необходим елемент в екипировката на търсача - никога няма да се загубите. ;D
Ето малко параметри:
Цитат :
Супер тънък, сензорен екран против блясък, слот за microSD карта • 5 инчов сензорен екран, против блясък • Слот за microSD карта • Супер тънък дизайн • FM предавател • Възпроизвеждане на филми, музика, снимки Модел процесор: Mstar2531 Памет RAM: 128 MB Flash ROM: 4 GB Слот карта памет: microSD Екран Диагонал дисплей: 5.0 инча Технология: TFT Резолюция: 480 х 272 Software Операционна система: Microsoft Windows CE 6.0 Карта: Без Карта Батерия Живот на батерията: До 3 часа Тип: 950 mAh Аудио-Видео Поддържани аудио формати: Да Видео формати: Да Преглед снимки: Да Други Специални характеристики: Display ориентация : Landscape Предавател FM
Ето и снимки:
Като подарък давам microSD 4GB карта!
Цената е 50 лева и не подлежи на коментар. Намира се в Плевенско, пращам с куриер с опцията за преглед и тест! За контакти с мен: -тук в темата -Лично съобщение. Kъм момента не мога да отговарям на ЛС, защото нямам достатъчен брой мнения. Затoва давам мейла си: mit8@abv.bg -тел.: 0885 615 258
Редакция: Навигацията е запазена и в понеделник ще пътува към новия си собственик.