Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село
5 posters
Автор
Съобщение
karan Новобранец
Заглавие: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Пет Авг 08, 2014 1:51 pm
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=4234902 Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село
стрела Легионер
Заглавие: Re: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Пет Авг 08, 2014 8:56 pm
светилището на Аполон най-вероятно е на Мантарица под връх Голяма Сюткя,както казва Омир светилището се намира високо в снежните планини на бесите,отам минава древен път от Филипопол за Егея,по който вероятно са минали Гай Октавий и преди това Александър.А не както ни баламосва съвременния ''Индиана Джоунс''на Перперикон
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Пет Авг 08, 2014 10:00 pm
-То той завалията не е и подобие на Индиана Джоунс ми вероятно ша са окаже едно плагиастично нищо -Новата Международна експедиция която сега ще нищи Перперикон обаче направо му заседна като кост в гърлото -Маани другото ми таа заседналост ша му е най малката болка -Щото тия имат и спец от НАСА с тех си и като изтипосат на снимките отгоре точно кво е Перперикон -Голем смех ша падне....................................................
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Пет Авг 08, 2014 10:01 pm
stan960 написа:
-То той завалията не е и подобие на Индиана Джоунс ми вероятно ша са окаже едно плагиастично нищо -Новата Международна експедиция която сега ще нищи Перперикон обаче направо му заседнала като кост в гърлото -Маани другото ми таа заседналост ша му е най малката болка -Щото тия имат и спец от НАСА с тех си и като изтипосат на снимките отгоре точно кво е Перперикон -Голем смех ша падне....................................................
gozilla Легионер
Заглавие: Re: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Съб Авг 09, 2014 8:55 pm
най мразя такива рушители и осквернители на гробове! това не са учени и археолози а разрушители на историята! мразя всички подобни на тия!!да копаят друго но за копаене на хилядолетни гробове дано бял свят да не видят!
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село Нед Авг 10, 2014 11:50 am
gozilla написа:
най мразя такива рушители и осквернители на гробове! това не са учени и археолози а разрушители на историята! мразя всички подобни на тия!!да копаят друго но за копаене на хилядолетни гробове дано бял свят да не видят!
А ти какъв начин предлагаш да се достигнат и обработят находките!Нали се копае с научна цел,археологическа. ...То и еб....о според църквата е греховно,но си остава най-предпочитания начин за възпроизводство при почти всички земни твари.
Хаосът е или временен,или гибелен!
Тракийски владетел с три коня откриха до Ново село