Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Latest imagesLatest images  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

Металдетектор Пират Auto Ground 10-14

Go down 
+2
кирката
Mr2faces
6 posters
АвторСъобщение
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 Empty
ПисанеЗаглавие: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСря Фев 25, 2015 4:24 pm

Металтърсача е с автоматичен грунд баланс, много подходящ за начинаещи търсачи, лесен за употреба, добра дискриминация, без излични шумове.Закупен преди 1 година от производителя, преди 3 месеца съм го пращал за профилактика.2 години оставаща гаранция.32 см сонда, която е на 3 месецаАпарата е с две честоти на работа 10 и 14 килохерца.Цена 280 лева 0877481299
Върнете се в началото Go down
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyПет Фев 27, 2015 6:23 pm

280
кирката
Консул
Консул
кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyПет Фев 27, 2015 9:36 pm

колега доволен ли си от пирата ??-питам щото много го хвалят Embarassed

Око да види,ръка да пипне. scratch
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyПет Фев 27, 2015 10:17 pm

кирката написа:
За мен Пирата е номер едно от всички бг детектори. Излизал съм с колеги с такива машини и мога да кажа че наистина си струват парите. Колегата Lav Djoi и неговите авери са с тез машини. Работят там дето моята тояга се грундира над 80. Доста успешно при това.
Ае чао.

ОКО ЗА ДВЕ, ЗЪБ ЗА ЧЕНЕ...
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyПет Фев 27, 2015 11:55 pm

кирката написа:

Доволен съм, този апарат го ползваше приятелката ми, но й мина мерака и сега събира прах, не ми е нужен.Аз работя с Multi-freqency, ама един колега иска да му го продавам, а аз още не съм му се нарадвам, както се казва.Цената може да се коригира малко, защото не е с презареждаеми батерий.
кирката
Консул
Консул
кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Фев 28, 2015 8:41 pm

интересува ли те бартер за мухаремка с две антени 26и32

кирката
Консул
Консул
кирката

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Фев 28, 2015 8:43 pm

Like a Star @ heaven [quote="jordan_nenov"][quote="кирката"]колега доволен ли си от пирата ??-питам щото много го хвалят Embarassed [/quote]
За мен Пирата е номер едно от всички бг детектори. Излизал съм с колеги с такива машини и мога да кажа че наистина си струват парите. Колегата Lav Djoi и неговите авери са с тез машини. Работят там дето моята тояга се грундира над 80. Доста успешно при това.
Ае чао.[/quote] Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven що стана с клипа с нелката с твоя фишер?

jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Фев 28, 2015 10:49 pm

кирката написа:
Like a Star @ heaven
jordan_nenov написа:
кирката написа:
Ае чао.
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven що стана с клипа с нелката с твоя фишер?
Незнам как е времето при теб, ама при мен невярвам и с Т-72 да мога да мръдна от шосето. Кал брат ми, кал и тиня. Вече нямам търпение да излезна в полето ама сигурно това ще стане след двадесетина дена ако не вали. И ливадите са пълни с вода. Кофти работа.
бабо

jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Фев 28, 2015 10:59 pm

http://prikachi.com/images.php?images/232/7952232I.jpg

Sorry за спама, но тежкото въоръжение е в пълна бойна готовност. ..
голд

Последната промяна е направена от jordan_nenov на Нед Мар 01, 2015 8:15 am; мнението е било променяно общо 1 път
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyНед Мар 01, 2015 12:58 am

кирката написа:
интересува ли те бартер за мухаремка с две антени 26и32
Колега, за съжаление не се интересувам от бартери,ако го искаш измисли си една цена, ще се договорим Smile
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyПон Мар 02, 2015 8:11 pm

270
Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Мар 07, 2015 5:12 pm

260
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Мар 07, 2015 9:00 pm

jordan_nenov написа:

голд

Йордане само говориш , а това което обеща не го изпълняваш! Чакам те ! И си вдигай тел. , защото не знаеш какво ще ти кажа може да е в полза на теб 3000%.

Cool

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
jordan_nenov
Джадай
Джадай
jordan_nenov

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyСъб Мар 07, 2015 10:11 pm

ivanasen написа:
jordan_nenov написа:

голд

Йордане само говориш , а това което обеща не го изпълняваш! Чакам те ! И си вдигай тел. , защото не знаеш какво ще ти кажа може да е в полза на теб 3000%.

Cool

Нека тръгне прясната челядинка. Като дойда да я взема ще ме изведеш малко по полето...
Cool

Mr2faces
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyЧет Мар 12, 2015 4:20 pm

250
ivaylo.minkov.5
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyВто Апр 28, 2015 11:04 am

продаден ли е апарата?
kriza
Новобранец
Новобранец
kriza

ПисанеЗаглавие: Re: Металдетектор Пират Auto Ground 10-14   Металдетектор Пират Auto Ground 10-14 EmptyЧет Апр 30, 2015 3:20 pm

ПРОДАДЕН ЛИ Е АПАРАТА ?

долар

Металдетектор Пират Auto Ground 10-14
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-
» Купувам металдетектор Голден маск 3, 3+ или Пират 2в1про
» Антена за МД ПИРАТ
» Пират 2 в 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите