Заглавие: Re: гарет ат про Сря Авг 28, 2013 5:01 pm
бобо [/quote]Абе хора,не знам кво сте ги захапали тез Гарети, но за дълбочина при монетарите-надали има по-дълбоки от Гарета,друго може и да нямат,но за дълбочина.......Аз от десет години работя с Гарети и винаги съм готов да се обзаложа за дълбочината им.Даже съм на 99 процента сигурен,че няма по-дълбок монетар от ГТИ 2500 .![/quote] Не бе бобо, не сме ги захапали...аз специално AT PRO, AT GOLD и GTI 2500 много ми харесват, но съм тествал AT PRO и AT GOLD и смея да твърдя, че са прекрасни уреди, но такива дълбочини от 25 см. нагоре /в земята/ няма! Прото и голда във въздуха лева го хващат 28- 30 см. Прекрасни уреди са, но пишете реалните възможности на уреда!
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Сря Авг 28, 2013 6:58 pm
Ламас е прав,пишете малко по-реално,а колкото до това,че Гаретите биле най дълбоките монетари,не го казвай другаде,че ще ти се смеят. Ат прото,което имах аз работеше добре и ми харесваше,но ако трябва да го сравнявам със сегашния ми апарат(ГМП),разликата е от небето до земята и като ефективност и дълбочина и т.н. Поздрави.
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Сря Авг 28, 2013 8:38 pm
Така и така днеска си почивам,та викам,дай да направя ей сега нещо,дет не бях го правил-въздушен тест на Гарет АТ Голд у дома Та ето ви ги резултатите пресни пресни/всичко е до дупка,сменях и стойностите на грунд баланса,но разлика не открих,айрън аудиото ми е на 20,т.е.под тази стойност звука е грухтене-въобще не го чух-грухтенето,де-няма изчерняне на сигнала до последно./Та ето и резултатите:режим дискр-1лв-32-33см/50ст–33-34см/20ст-32см/10ст–любимото ми упражнение-30-31см РЕЖИМ олметал-1лв-37см /50ст-34–35см/20ст-33-34см/10ст-33-34см Това разбира се са въздушни проби,в крайно агресивна среда,но все пак,малко или много са показателни.Не съм надувал сантиметрите,а напротив-резултатите са за сигнал,който е слаб и може да се подмине,но при внимателно претърсване си се зачита отвсякъде.!Разбира се вземята е друго!Там например 10ст ,при грунд 90-94 ги чувам на олметал като черен цвят на 22 см-слаб сигнал,но за майстор като мен напълно достатъчен При нормална еднородна почва с идеални показатели от към влажност предполагам,че ще гони въздушните резултати.И,Младене,много ми е смешно,когато ми се смеят! -ХП ,са мноооого добри,но не и в дълбочините-Поне за ЖМакс-гарантирано е по-плитък от АТ голда,а доколкото знам е по-дълбок от Гмпауара,е,на един обект дето е заринато с шлака вадеше,пък аз самоси се разхождах,но,това е друга история...Само да допълня,че колегата с Жмакса,го купи по лично моя препоръка
niki3 Преторий
Заглавие: Re: гарет ат про Сря Авг 28, 2013 9:04 pm
[quote="Lamas"]
niki3 написа:
Значи колега казвам ти за Гарета АТ РRO за двете стотинки ги хваща 22-23см а левчето до 25-26см .За Сорекса двете стотинки 25см ясно и два три см във въздуха отгоре а левчето 30см ясно със стандартната кръгла. А с голямат 15 инча при двете стотинки почти същото а при левчето 35 с гаранция
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Сря Авг 28, 2013 10:38 pm
Пак повтарям,за АТ-голд незнам,но АТ-про-то не е от най-дълбоките машини и тези дълбочини за които колегата пише не са реални и съм на 99,9 % сигурен,че е така.... А колкото до Експитата никога не съм казвал,че са дълбоки и че са най добрите,но до сега колкото апарата съм имал,като този да вади съм нямал. И дълбочината му според мен е добра,10 стотинки сегашни в чиста горска почва на 28 см. с ясен сигнал(на слушалки) цвят на дискриминация,просто всичко се крие в настройките.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 8:30 am
бобо написа:
tiberii написа:
Lamas написа:
niki3 написа:
...Преди време бях пробвал в не разкпана почва до 35-36см
Е-е-е-е-е-е.... колега, а успокойсе малко с тези дълбочини!!! Ти къв го изкара тоя гарет бе...баси GPX-са?! Извинявай, ама не се стърпях. п.п. Ако става въпрос за AT PRO...като са има впредвид, че 1 лев не е чист цветен метал...съмнявам се и Сорекса да го засече на такава дълбочина /с ясен сигнал/ ама знаеш ли?! Поздрави
Той колегата сьс Сорекса даже и на 50 санта ще хване левчето.Като гледам какво прави с Гарета
Абе хора,не знам кво сте ги захапали тез Гарети, но за дълбочина при монетарите-надали има по-дълбоки от Гарета,друго може и да нямат,но за дълбочина.......Аз от десет години работя с Гарети и винаги съм готов да се обзаложа за дълбочината им.Даже съм на 99 процента сигурен,че няма по-дълбок монетар от ГТИ 2500 .
Щом си мерим пишките на въздушни тестове,ето и моите на дискриминация с T2 LTD:Сенс-85,Диск 0 ,процес CL 1лв.-46см. 50ст.-43см. 20ст.-41см. 10ст.-38см. 2ст.-32см. 1ст.-31см. Златен пръстен 14кар.7гр.-45см.
Lamas Легионер
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 9:26 am
бобо написа:
Та ето и резултатите:режим дискр-1лв-32-33см/50ст–33-34см/20ст-32см/10ст–любимото ми упражнение-30-31см РЕЖИМ олметал-1лв-37см /50ст-34–35см/20ст-33-34см/10ст-33-34см Това разбира се са въздушни проби...
бобо ако евентуално се сдобиеш с NEL BIG Tornado, не дей да пишеш резултатите от тестовете...защото има вероятност някой колега с GPX да си отреже вените!
stater Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 12:53 pm
Колега astervil ,тези параметри при въздушните проби сигурен ли си че са в сантиметри ,щото това макар и въздушно, си е постижение при което Minelab трябва да пуснат екстремно нов модел от GPX-серията ,или да намалят цените на съществуващите си модели поне със 75% ,за да има въобще кой да ги купува.Ще ме накараш от любопитство да взема и аз да си го купя това чудо ако е толкова добро
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 1:04 pm
astervil да не си си забравил часовника на ръката при теста Отчита се при всеки замах да ти пиука ясен сигнал а не 1 от 5
Последната промяна е направена от sdsds на Чет Авг 29, 2013 1:38 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 1:15 pm
sdsds написа:
astervil да не си си забравил часовника на ръката при теста Отчита се при всеки замах да ти пиука ясен сигнал а не 5 от 1
Може би искаш да кажеш един от пет?...Има и главни букви,има и други, не търсачески ,граматически знаци.Късмет!
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 1:43 pm
astervil написа:
бобо написа:
tiberii написа:
Lamas написа:
niki3 написа:
...Преди време бях пробвал в не разкпана почва до 35-36см
Е-е-е-е-е-е.... колега, а успокойсе малко с тези дълбочини!!! Ти къв го изкара тоя гарет бе...баси GPX-са?! Извинявай, ама не се стърпях. п.п. Ако става въпрос за AT PRO...като са има впредвид, че 1 лев не е чист цветен метал...съмнявам се и Сорекса да го засече на такава дълбочина /с ясен сигнал/ ама знаеш ли?! Поздрави
Той колегата сьс Сорекса даже и на 50 санта ще хване левчето.Като гледам какво прави с Гарета
Абе хора,не знам кво сте ги захапали тез Гарети, но за дълбочина при монетарите-надали има по-дълбоки от Гарета,друго може и да нямат,но за дълбочина.......Аз от десет години работя с Гарети и винаги съм готов да се обзаложа за дълбочината им.Даже съм на 99 процента сигурен,че няма по-дълбок монетар от ГТИ 2500 .
Щом си мерим пишките на въздушни тестове,ето и моите на дискриминация с T2 LTD:Сенс-85,Диск 0 ,процес CL 1лв.-46см. 50ст.-43см. 20ст.-41см. 10ст.-38см. 2ст.-32см. 1ст.-31см. Златен пръстен 14кар.7гр.-45см.
Колега грозно е да се базикаш така с нас колегите ти Ами ако сенса го сложиш на макс
sdsds Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 1:51 pm
Трибал-М написа:
sdsds написа:
astervil да не си си забравил часовника на ръката при теста Отчита се при всеки замах да ти пиука ясен сигнал а не 5 от 1
Може би искаш да кажеш един от пет?...Има и главни букви,има и други, не търсачески ,граматически знаци.Късмет!
Щях да го поправя ,добре че си ти да поправяш.Добре ,че си много умен да разбираш написаното от мен евала на такива велики мозъци. Късмет и на теб!
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 3:05 pm
sdsds написа:
astervil да не си си забравил часовника на ръката при теста Отчита се при всеки замах да ти пиука ясен сигнал а не 1 от 5
Колега,от както излязоха GSM-те,часовник не нося.Не понасям чужди тела по себе си.А относно въздушният тест,си е така.Двата дълбоки процеса BP и CL,вдигат поне още 12-15 см.въздушно от стандартните процеси /1+,2+,DP,3B и др./И макар,че в нашата родна Бургаска почва нещата се променят,пак си има прилични дълбочини и добра дискриминация.Или и този клип който съм направил не е истински.Извинявам се само, че не е конкретно по темата.Успех на всички!
http://www.vbox7.com/play:ff1ed357fd
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 3:18 pm
Колеги аз лично не съм намирал нещо ценно на дълбочина по-голяма от 10-15см , този апарат в земятя няма нищо общо с въздушния тест(зле инвестиция)
Mladencho Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 4:04 pm
Колега atpro пробва ли с настройките които ти казах ?
Kolev Цезар
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 4:17 pm
Левче на 46 санта с Текнетикс - изключително много ме съмнява. Имал съм два.
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 5:11 pm
Kolev написа:
Левче на 46 санта с Текнетикс - изключително много ме съмнява. Имал съм два
На стандартната програма /2+/ хваща лева на 34см.Зависи кой модел си имал.
бобо Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 8:11 pm
astervil написа:
Kolev написа:
Дай да уточним обаче,кой с каква сонда е!!!!Ииии,градски,другата седмица сме в Крайморие нъли ,аз Гаретчето ще го доведа
Трибал-М Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 9:37 pm
sdsds написа:
Трибал-М написа:
sdsds написа:
Щях да го поправя ,добре че си ти да поправяш.Добре ,че си много умен да разбираш написаното от мен евала на такива велики мозъци. Късмет и на теб!
Нямам никакви претенции,свързани с "умността"! Ето,в последния пост-вижда се,че можеш,но иначе проявяваш небрежност.Когато има визуален контакт,по външността те посрещат и според разума те изпращат... Тук се вижда само словото и неговия смисъл.Поздрави!
atina Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Чет Авг 29, 2013 9:45 pm
Кво се джавкате бе тя миладинката ми с 32ка лови лева въздушно към 45санта, а омегата го засича към 43 с ултимеита тя е по слаба от т2 .Astervil казва нещо нормално или ще трябва и аз да правя клипове.
atpro Новобранец
Заглавие: Re: гарет ат про Пет Авг 30, 2013 1:10 am
Да пробвах, определено работи по-добре...
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Пет Авг 30, 2013 7:42 am
бобо написа:
astervil написа:
Kolev написа:
Дай да уточним обаче,кой с каква сонда е!!!!Ииии,градски,другата седмица сме в Крайморие нъли ,аз Гаретчето ще го доведа
Колеги,защо една Колежка е по-разсъдлива от вас.Много ли ви се вижда 46см.въздушно ,със щатната сонда 11",на бустера.Според мен е напълно нормално за този клас. И се обадете кога сте в Крайморие.
Последната промяна е направена от astervil на Вто Сеп 03, 2013 7:41 am; мнението е било променяно общо 1 път
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Пет Авг 30, 2013 7:49 am
?
Последната промяна е направена от astervil на Пет Авг 30, 2013 3:37 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти
astervil Про-Консул
Заглавие: Re: гарет ат про Пет Авг 30, 2013 7:50 am
Последната промяна е направена от astervil на Вто Сеп 03, 2013 7:43 am; мнението е било променяно общо 1 път
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: гарет ат про Пет Авг 30, 2013 8:39 am
astervil написа:
astervil написа:
astervil написа:
бобо написа:
astervil написа:
Kolev написа:
Колеги,защо една Колежка е по-разсъдлива от вас.Много ли ви се вижда 46см.въздушно ,със щатната сонда 11",на бустер.Според мен е напълно нормално за този клас. И се обадете кога сте в Крайморие,със "Гаретчето".След 20мин. съм там. 0888045550
Непременно ще звъннем по принцип в Крайморие сме на 6,7 и 8 септември ако искаш ела на 7 ми сутринта към 9-10 ч. така ще се уверим сами какво може уреда ти .Така си говорим само празни приказки