значи не става ми на какво ще минаваме колега . то друго няма .освен на Интроник които също го няма.
Затова организиране тестове през октомври в Пловдив. Елате и гледайте, за да не се пишат глупости цяла зима.
Лошото е че полигона със супер тежката почва не е достъпен за масовите коли. Другия на който почвата не е чак толкова орудена е много близо до Пловдив и може да се отиде с всяка кола. Трети вариант е ''Перегрузка'', до там в момента стигат само коли 4х4 понеже пътя е много изровен от АТВ-та и др. подобни, вариант е колите да се паркират на язовира и след това 15 мин. пеша. Силно се надявам на тестовете да има и от легендарните руски машини. На един от съборите в Сливек бяхме докарали 8 чувала пръст от ''Перегрузка'' и руските сгънаха много яко, хем детектора го държеше главния инженер и тест пилот на АКА.
Монета на повърхноста - няма никой ! В същото време детектора пищи ''Перегрузка'' от време на време
значи не става ми на какво ще минаваме колега . то друго няма .освен на Интроник които също го няма.
По принцип е възможно да се накара нокса да отговаря на Българсия Иманярски Стандарт ( БИС ) .Трябва сериозно да го ,,пипнат " , свързано е с излъчването...Те го знаят много добре но действат като вампири и мнооого кръвчица търсачска ще изпият , докато вие, клиентите си
Нокса на тежка почва няма как да го бие която и да е машина, много добре знаеш защо, единствено може да клекне на солените почви. Сигурен съм че в най скоро време ще пуснат поправка на ъпдейта, защото вече започнаха да реват по чуждите форуми.
Нокса на тежка почва няма как да го бие която и да е машина, много добре знаеш защо, единствено може да клекне на солените почви. Сигурен съм че в най скоро време ще пуснат поправка на ъпдейта, защото вече започнаха да реват по чуждите форуми.
Работих с един колега по плажа с еквинокс и аз съм точно на обратното мнение мнение: хареса ми на плажа, но на силно минерализирана та почва го няма, Прави цветни и черните сигнали.
Сега ако питате краварите отвъд голямата вода, ъпдейта е супер за тях. Хваща си някакъв сребърен долар и на ръб, ама за мен това няма никакво значение. А и за цяла Европа мисля. И в най скоро време и аз очаквам нова поправка на софтуера. Но дори и преди ъпдейта си остава най доброто за момента. На плаж, на дълбоко просто няма конкуренция.
Сега ако питате краварите отвъд голямата вода, ъпдейта е супер за тях. Хваща си някакъв сребърен долар и на ръб, ама за мен това няма никакво значение. А и за цяла Европа мисля. И в най скоро време и аз очаквам нова поправка на софтуера. Но дори и преди ъпдейта си остава най доброто за момента. На плаж, на дълбоко просто няма конкуренция.
За плажа - да, ама за орудено не си познал. Има две причини-- или не е достатъчно минерализирана, или човека с другия апарат го няма. Както казах и преди Еквинокса е първокласен маталотърсач за начинаещи.
Затова организиране тестове през октомври в Пловдив. Елате и гледайте, за да не се пишат глупости цяла зима.
Лошото е че полигона със супер тежката почва не е достъпен за масовите коли. Другия на който почвата не е чак толкова орудена е много близо до Пловдив и може да се отиде с всяка кола. Трети вариант е ''Перегрузка'', до там в момента стигат само коли 4х4 понеже пътя е много изровен от АТВ-та и др. подобни, вариант е колите да се паркират на язовира и след това 15 мин. пеша. Силно се надявам на тестовете да има и от легендарните руски машини. На един от съборите в Сливек бяхме докарали 8 чувала пръст от ''Перегрузка'' и руските сгънаха много яко, хем детектора го държеше главния инженер и тест пилот на АКА.
Монета на повърхноста - няма никой ! В същото време детектора пищи ''Перегрузка'' от време на време
Само перегрузката .Там е и орудено, и високопроводима почва.Колегите от АКА не е зле да получат официална покана, все пак са нещо като кръстници на тоз омагьосан полигон...
Нямам за сега опит с моя Equinox 800 на полето, или в гората, но на плажа( в езерата, или Черно Mоре) е наи-добрия и ефективен металотърсач, които някога съм ползвал. Този детектор се изплати само с два пръстена, че и остана.... Ъпдеитът наистина не ми хареса, та и аз върнах старата версия. Е, става и за начинаещи, защото дори и на фирменните настроики си работи така, че резултатите са такива, като на сериозни търсачи с опит...Е, всекиму своето...
Абсолютно си прав. Който и да го хване, почва да вади с него. То и няма много опции за настройки, и точно това му е предимството. Както и Светльо каза- най добрият металотърсач за начинаещи. Аз само ще допълня.... който бие всички металотърсачи за професионалисти.
На колегите , които пишат против еквинокса , само много поздрави , и да продължават така да пишат...приказката за лисицата и гроздето всички я знаем. Имал съм топ моделите на почти всички производители ... и какво от това като има още десетки сигнали по обектите през които сме минавали не веднъж и два пъти... Вие ми кажете защо. С колегата colin96 сме имали възможността да си сравняваме машините и да ги тестваме в реално време на терен , Fisher f 75 , Fisher f75 ltd, XP GMpower, Tesoro Tejon, F 19 р след което пробвах Whites Spectra W3I , Aka Sorex Pro -машината не беше никак лоша ,просто не видях никакво развитие в фирмата,само някакви обещания за нов много добър детектор и нищо повече, вече не знам колко години... Та за еквинокса ... не обичам да правя реклами, ама по-добър е и то в пъти от всичко , което съм пробвал. Мое мнение ! Поздрави !
Сигнали които нокса чува на скорост 4 с чист ясен сигнал, други апарата все професионални в това число и деус, мълчат като партизани на разпит, или в най добрия случай дават черен сигнал. Единствено ака сигнум, настроен както трябва ги чува добре, това е на доста солена проводима почва смесена с малко магнетит, машини с големи антени, на тази почва, въобще не могат да направят грунд баланс. Говоря нали за профи машините...
Аз вече си върнах старата версия, а следващата стъпка е да си продам нокса, с една дума не става работата.
Колега кронос като е толкова добър екуинокса спрямо други топ модели които си имал ,защо искаш да го продаваш
Наистина бях разочарован след ъпдейта, но благодарение на един руснак който ми подсказа какво трябва задължително да се направи след цялата процедура, и машината да заработи коренно различно. п.с колега denzel, никога от никой не съм получавал каквито и да е премии, просто споделям мнение.
Golden Mask написа: Войнов, очаквам да докараш модифицираната Маска за тестовете. Разходите по пътя и престоя ги поема фирмата, ако победиш Equinox-а ще има и бонус Wink !
Рис написа: Golden Mask написа: Войнов, очаквам да докараш модифицираната Маска за тестовете. Разходите по пътя и престоя ги поема фирмата, ако победиш Equinox-а ще има и бонус Wink !
Благодаря за поканата , ще дойда с удоволствие , само на перегрузката не съм ,, пълнил шортите " :mdr97: