Форум за Металотърсачи www.imperio.biz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz

Металотърсачи България. Форум за мнения за металдетектори и металдетектинг. Спортен клуб по металдетектинг MDETECTORS

ИндексИндекс  ГалерияГалерия  Мнениея за МеталотърсачиМнениея за Металотърсачи  ТърсенеТърсене  Последни снимкиПоследни снимки  Регистрирайте сеРегистрирайте се  Вход  Списание IMPERIO.BGСписание IMPERIO.BG  

КУПУВАМ МИКРОН 150

Go down 
+26
laki
Одергас
sovaxa
Трибал-М
mario321
akulata88
joro_76
Golden Mask
kronos555
Rinobs
BEKS
borislav123
бобо
B.K.
Ancient Hunter
FELIX
pechkata
ivanasen
Petronii
кирката
Ne6o
sdsds
Симпличио
vanko853
гущера
traper2504
30 posters
Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
АвторСъобщение
Ancient Hunter
Цезар
Цезар
Ancient Hunter

КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 Empty
ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyСря Апр 09, 2014 11:20 pm

Ако не е тайна, какъв алгоритъм използваш за изчисляване на ъгъла на вектора?
Може и на л.с. да ми пишеш, че тук някои ги тресе яко параноята Laughing , пък и да не пълним темата с безинтересни коментари, предполагам за болшинството посетители тук.
Тоя синия дисплей ако е с бели символи го смени с друг, защото като го изкараш на слънце ще те разочарова как не се вижда.
Върнете се в началото Go down
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyСря Апр 09, 2014 11:25 pm

Одергас написа:
Ancient Hunter написа:
Правил ли си и тествал ли си го че реши, че е много стабилен? Защо реши че единия е по-добър от другия?

С такова впечатление останах от прочетеното в темата, извинявам се, ако греша.

Иначе да, в момента разработвам софтуер за VDI, базирано на Ардуино-платформа, тоест ще използвам един такъв модул:

КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 ArduinoNanoFront_3_lg

За визуализация използвам ето такъв LCD-модул, специално за Ардуино-проекти:

КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 7244808q

Я го снимай на масата да видим как свети дисплея, че ми стана интересно  scratch , гледах го в и-бея, ама е скъпо и не си заслужава. На моята бангия баш сега ѝ слагам едно ВДИ от тези на геотех, ама пак излезе скъпо да го ева, дисплей + пик + елементи отиде на 50лв
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 10:01 am

Тук намирисва на не реализирали се инженери страдащи от дълбока параноя..... Laughing 
Трибал-М
Джадай
Джадай

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 11:48 am

emoxristov написа:
Тук намирисва на не реализирали се инженери страдащи от дълбока параноя..... Laughing 

Или на навлизане в ролята на инженер.

Хаосът е или временен,или гибелен!
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 1:06 pm

emoxristov написа:

Прав си Емо, не всеки става инженер, но не е забранено човек да прави в свободното си време каквото пожелае и да се прави на какъвто му е кеф.
Аз си мисля, че е по-опасно пишман инженери като теб, които се опитват да продават продукти, далеч от стандартите за качество и да зажлуждава потребителите.
Вече за няколко години създаде продуктова листа като на Фишер, ама още нищо не е стигнало до пазара, освем някакви снимки и манипулирани тетсове на омега детектор.

Ето долу какво си направих тези дни за бангията, не съм инженер, а и няма да продавам, само за собстено удоволствие.

КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 Cc9bS37
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 2:02 pm

Прав си Petronii аз не съм инженер но се занимавам доста години с електроника.Барнал си го апарата то се вижда.. Laughing  С детектори се занимавам от година и половина и ще продължавам да се занимавам.Преди се дразнех от такива като теб който се чудят кои да оплюят във форумите ,сега ми е интересно даже на моменти весело да гледам до къде ще стигнат някои хора.Предлагам доста неща на пазара ,явно не си разбрал.Никога не съм маниполирал клипове и няма да го направя. Доста колеги търкат с мен и виждат всяка една моя разработка как работи.

Ето две снимки да оплакнеш окото:
http://prikachi.com/images.php?images/879/7245879b.jpg
http://prikachi.com/images.php?images/882/7245882u.jpg
Ако искаш и клипове ще ти покажа да видиш как работят машините ми. Поздрави
Ne6o
Легионер
Легионер
Ne6o

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 2:40 pm

Какво сте се хванали за това образование. Аз като знам какъв инженер съм, ме е страх да отида на доктор  study 
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 4:11 pm

Petronii би ли снимал платката на VDI-то да видя как си се справил защото ми прилича на едни готови китчета.Ако може и клип да направиш на апарата които си направил ще е чудесно.
traper2504
Легионер
Легионер
traper2504

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 8:59 pm

Айде стига се ръбайте ами , ако някой има силна рамка и се пуска към южното черноморие да свирка.
Petronii
Цезар
Цезар

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 10:23 pm

emoxristov написа:
Petronii би ли снимал платката на VDI-то да видя как си се справил защото ми прилича на едни готови китчета.Ако може и клип да направиш на апарата които си направил ще е чудесно.

Емо, да не намекваш че полвзвам всичко наготово ? Е някой може и да го правят, ама на мен ми е кеф сам са си сглобявам.
За теб специално си направих труда да разглобя уреда и да снимам, е качеството не е на висота, но ще приложа един твой
любим лаф " снимано в бързината "
Ама пък сега много ме кефи, бангия с дисплей, нещо като гоуф еденичка с лети джанти, якооо
 :yes: 

КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 Q3IQmWM

Hadjiev
Легионер
Легионер
Hadjiev

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 10:40 pm

Petronii .... super21 super21 super21 
ivanasen
Джадай
Джадай
ivanasen

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyЧет Апр 10, 2014 10:44 pm

И от мен браво!  Cool 

Добрите приятели са като звездите; не винаги ги виждаш, но знаеш, че винаги са там.

Понякога за да бъде истинско приятелството  е  нужен и скалпел!!!
OMD Detectors
Консул
Консул
OMD Detectors

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Апр 11, 2014 7:57 am

Браво. Едно нещо не мяза ли на сайбията си -огън да го гори....Като гледам и антената си пипнал ,баланса ли избяга ? :yes:
traper2504
Легионер
Легионер
traper2504

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Апр 18, 2014 10:42 am

Здравейте колеги! Айде по компетентните да кажат каква руда е това , намерих я с Микрона и ми я свиреше цвят.По горе бях питал , но там снимките не бяха толкова добри.И май е време тази тема някой модератор да я премести в раздела за Микрон , че тука според мен не и е мястото и ми става неудобно , че я повдигаме постоянно над обявите на колегите.Поздрави!
КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 DmfsirКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 8xsizrКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 30lf2mwКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 23jzp5КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 34qlq2oКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 24g39qe
borislav123
Консул
Консул

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Апр 18, 2014 12:05 pm

Колега да не е метеорит това
traper2504
Легионер
Легионер
traper2504

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Апр 25, 2014 4:02 pm

Никой ли не може да каже какво е това?
traper2504
Легионер
Легионер
traper2504

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Май 09, 2014 7:16 pm

traper2504 написа:
Здравейте колеги! Айде по компетентните да кажат каква руда е това , намерих я с Микрона и ми я свиреше цвят.По горе бях питал , но там снимките не бяха толкова добри.И май е време тази тема някой модератор да я премести в раздела за Микрон , че тука според мен не и е мястото и ми става неудобно , че я повдигаме постоянно над обявите на колегите.Поздрави!
КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 DmfsirКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 8xsizrКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 30lf2mwКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 23jzp5КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 34qlq2oКУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 24g39qe
Айде бре тука уж има мн. стари кучета , никой ли не знае какво е това?
traper2504
Легионер
Легионер
traper2504

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Фев 06, 2015 10:26 am

Все още не е известно какво е това.
vasilio
Про-Консул
Про-Консул
vasilio

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyПет Фев 06, 2015 11:02 am

traper2504 написа:
Все още не е известно какво е това.
предполагам  е  някаква  руда ,ас  имам  нещо  подо бно   http://prikachi.com/images.php?images/688/7903688L.jpg
Germanicus
Новобранец
Новобранец

ПисанеЗаглавие: Re: КУПУВАМ МИКРОН 150   КУПУВАМ МИКРОН 150 - Page 7 EmptyСъб Фев 07, 2015 2:46 am

mangan

КУПУВАМ МИКРОН 150
Върнете се в началото 
Страница 7 от 7Иди на страница : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
 Similar topics
-
» купувам миладинка или микрон
» за микрон
» Микрон 100

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Форум за Металотърсачи www.imperio.biz :: Общи форуми :: Купувам - продавам-